"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. április 22., szerda

Szientológia 3. rész: ahol a húsvéti nyúl nem ajándékot hoz, hanem pénzt viszt

"Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is." [Mt 6,24]

Nem valami szívmelengető dolog szcientológusnak lenni húsvétkor (sem). Az "egyház" ilyenkor is tartja a markát, mese nincs, csengetni kell. Talán csak a fő pénzkéregető rózsaszín nyúljelmezéből tudnak arra következtetni a balekok hívek, hogy most éppen húsvét van.

A rendezvényen egyébként felbukkant (talán először?) a "Budapest ideális org projekt vezetője", egy ukrán(!) csávó (Jevgenyij Popruzsenko a neve).

A szöveg szerint volt egy Janicsák Veca hakni is, de úgy tűnik, nem engedte magát fotózni "ezekkel" (LOL).

Április 24. az az új cél a pénzgyűjtés befejezésére, amelyet majd ugyanúgy nem fognak elérni, mint az elmúlt 12 év során kitűzőtt célokat... (azt hiszem, talán 2003. március 13 volt az első céldátum a megnyitóra... NÓ KOMMENT!).

Itt az összefoglaló, és a jelek szerint hatodjára sikerül rájönniük, hogy az előző öt gyenge minőségű volt... Klassz dolog ez a Hubbard Menedzsment Rendszer, na!

Forrás: objektivszcn.blog.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison