"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. április 27., hétfő

A "Szeretet Vallása" 185 katonát mészárolt le

Száznyolcvanöt fogságba ejtett iraki katonát mészárolt le kivégzésszerűen az Iszlám Állam, miután pénteken elfoglaltak egy iraki katonai támaszpontot a Tartar-tó mellett, írja az MTI. A katonák között volt Hasszán Abbász Tufan tábornok, az iraki haderők első hadosztályának parancsnoka, tábornokok, dandárparancsnokok és több tiszt is.

A Tartar-tó melletti bázis védőinek elfogyott a muníciója, majd a dzsihadisták megrohamozták a támaszpontot, és ott helyben lemészároltak 140 katonát és katonatisztet. További 45 katonát magukkal hurcoltak a Bagdadtól 70 kilométerre nyugatra fekvő Falludzsába, a dzsihadisták Anbár tartománybeli fellegvárába, és ott végeztek velük.


Ez az Iszlám Állam terrorcsoportnak az iraki hadsereg ellen elkövetett legnagyobb öldöklése azóta, hogy tavaly nyáron Tikrít elfoglalásakor a szélsőségesek közel 1300 katonát mészároltak le a Camp Speicher légitámaszponton.

Forrás: index.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: mintha a Genfi Konvenció nem is létezne, az emberségről nem is beszélve.