"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. október 6., vasárnap

A végső idők - Jön a globális okosazonosító, áprilistól a briteknek kötelező [videóval]

És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.” [Jel 13,16-18]
Talán van némi remény, hogy az emberek, legalábbis néhányan, kezdik felfogni, hogy mi is a személyazonosság kezelés vagy a globális azonosító, mert itt az Egyesült Királyságban hamarosan mindenki köteles lesz személyazonosság szolgáltatót választani.

A brit kormány úgy döntött, hogy az „Alapból Digitális” stratégia értelmében minden közszolgáltatás online lesz elérhető. A digitális stratégia elindulásának határideje elvileg 2014 áprilisára lett kitűzve. Összesen öt céget választottak a brit állampolgárok személyazonosság kezelésére, amelyek közül egy, mégpedig a Post Office, szolgáltatja az ehhez szükséges regisztrációs központokat a biometrikus azonosító rendszerhez történő csatlakozáshoz.

Hová vezet ez a látszólag apró lépés?

Sokan nem értik, hogy egy globális tervről van szó. Az a gyanúm, hogy mivel a tömegmédiában keveset vagy semmit sem hallani róla, egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy biztosan nem igaz, vagy ha igen, nincs mögötte semmilyen hátsó szándék.

Pedig nagyon is valós törekvésről van szó, ami komoly következményekkel jár majd.

Alapszabállyá vált, hogy a lakosságot nem tájékoztatják megfelelően. Ehelyett szép lassan egyik szolgáltatást a másik után változtatják meg, hogy csak a személyazonosság szolgáltató igénybevételével lehessen elérni. A változásokat egyoldalúan, a nyilvánosság bevonása nélkül teszik. Az Egyesült Államokban például az új állami egészségbiztosítást, az Obamacare-t használók lesznek kötelesek a digitális személyazonosság szolgáltatást igénybe venni.

Mindegy mit mondanak a személyes adatok biztonságáról, az emberek minden egyes azonosítás alkalmával otthagyják digitális lábnyomukat, a várható kivételekről, amik lehetővé teszik majd, hogy ez vagy az a hatóság bepillantson az adatokba, nem is beszélve. Persze ez is csak másodlagos probléma.

Egyre több olyan szerv van (az Egyesült Királyságban mindenképp), ahol már lehetetlen hús vér emberrel beszélni az ügyintézéskor.

A jövő hónaptól kezdve 25 kormányhivatalnál lesz online ügyintézés, amit kizárólag a személyazonosság szolgáltató igénybevételével lehet majd használni.

Tehát fokozatosan egyre több országban áll elő az a helyzet, hogy aki a társadalom tagja akar maradni, az kénytelen lesz felhatalmazni egy céget digitális azonosítójának kezelésére. A globális okosazonosító a küszöbön áll. Tudtuk, hogy egyszer eljön az idő, amikor minden embernek egyedi azonosítója lesz, ami mindent tartalmazni fog, a biometrikus adatait is beleértve, amitől az illető az, aki. Innentől pedig csupán egyetlen lépésre leszünk a beültetéstől.

Az azonosító pedig azért okos, mert digitális és persze elektronikusan, például mikrochipen tárolható. Hamarosan egyetlen útlevelünkké válik, ami nélkül semmit sem tehetünk. Ez lesz a kulcs, amivel igazolhatjuk, hogy a társadalom része vagyunk. Nem lesz többé jogosítvány, személyi, diákigazolvány, bankkártya vagy egyéb személyes irat. Egyetlen azonosító lesz. Az okos azonosító. Megszűnnek a papírok, eltűnnek a titkok vagy a saját információink feletti rendelkezés joga. Az Internet használata is megváltozik, mert ahhoz is okos azonosítóra lesz szükség. Az élet a mátrixba költözik.

A globális azonosító rendszer bevezetése a fejlett és fejlődő világ szinte minden országában elindult.
Az okos azonosítót a telefonunkba is átköltöztethetjük majd és a mobilunk még okosabb lesz. De van már okos kártya is. A képlet rendkívül egyszerű: kell egy okostelefon, egy személyazonosság szolgáltató, a készpénz felszámolása és a kör bezárul. Természetesen az azonosítót tartalmazó chipet (vagy egyéb hordozót) pedig előbb utóbb kénytelenek leszünk a testünkbe költöztetni a biztonság kedvéért. Elvégre a chip lesz a kulcs magához az élethez is.

Megteszed?

Forrás: idokjelei.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta:  ...és lőn, szép, új világ.. Beköszöntött a modern kor, és vele az Orwelli nagytestvér álma. Aki mindig, mindenről mindent szeretne tudni, mint a jó kommunista elvtárs. Az ami az Egyesült Királyságban történik az előjátéka annak, hogy mi fog történni a többi országban is. A kérdés csak az, hogy mikor. Erről a témakörről a múlt év végén, január elején több posztban megemlékeztem, és lám bebizonyosodik, hogy igazam lesz. Most már csak az a kérdés, hogy TE KEDVES OLVASÓ SZERETNÉD-E, HOGY TE BELÉD, GYERMEKEIDBE, UNOKÁIDBA beleültessék a globális azonosítót. A számítástechnikai alapon működik, az meghekkelhető, azaz megfelelő szakértelem mellett feltörhető, módosítható, kitörölhető, létrehozható. Létezésed úgy törölhető ki a társadalomból, mint aki meg sem született, nem is létezik, létezett soha. Ajánlom a figyelmedbe Sandra Bullock főszereplésével "A hálózat csapdájában - The Net" című film megnézését. Ebben a filmben pontosan látni fogod, hogy miről beszélek. Íme egy előzetes "A hálózat csapdájában" című filmből:

Ajánlott olvasmány:

  1. A sátán kutyája - Mikor kezdődik a fenevad bélyege?
  2. A sátán kutyája...
  3. A sátán kutyája folytatása...
  4. A sátán (kutyája) embere folytatás III.