"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. augusztus 1., csütörtök

Homoszexuális „apák” éveken keresztül szexuális tárgyként használták „fiúkat”

Két Ausztráliában élő homoszexuális örökbe fogadó „apa” most nyolc éves „fiúkat” éveken keresztül szexuális tárgyként használta és egy pedofil csoport rendelkezésére bocsátotta. Egyiküket, az amerikai Mark J. Newton-t 40 évnyi börtönre és 400 ezer dollár kártérítésre ítélték. A másik, az új-zélandi Peter Truong, hazájában várja perének lefolytatását.


A két férfi 2002-ben kezdett el béranyát keresni. Végül Oroszországban találtak egy nőt, aki 8 ezer dollárért kihordott egy gyereket számukra, akit pár nappal születése után, 2005-ben vettek magukhoz az „apák”. Az ausztrál televízió annak idején beszámolt a gyerek érkezéséről!

Az orosz hírtelevízió, az RT Novosti jelentette, hogy Newton és Truong 22 hónapos kora óta fajtalankodott a gyerekkel, akit ezen idő alatt egy nemzetközi pedofil-kör, melynek tagjai Ausztráliában, Franciaországban, Németországban és az USA-ban élnek, rendelkezésére is bocsátott. A rendőrségnek legalább nyolc férfit sikerült azonosítania, akiknek kapcsolatuk volt a kisfiúval, annak 2 és 6 éves kora között.

Az eset úgy derült ki, hogy egy razzia során a rendőrség fotókat talált a gyerekről. A további nyomozás során bukkantak a két férfi és a pedofil csoport nyomára.

Az orosz kormány 2013-ban hozott törvényt, melyben megtiltja orosz gyermekeknek homoszexuális párok általi örökbefogadását, sőt azoknak a polgároknak is tilos ez, akik olyan országban élnek, ahol a homo-„házasság” megengedett. Az orosz kormány azon gondolkodik, hogy az örökbefogadási törvényt még jobban szigorítja, hogy az itt ismertetett esethez hasonlóakat megakadályozza, mondta Pavel Astakhow, az oroszországi gyermekek jogának ombudsmannja.
Eredeti szerkesztő véleménye, ami igen érdekes és megfontolandó felvetés:
Kíváncsi vagyok, ki és mikor fogja végre bíróság elé állítani az amerikai, a francia elnököt, és a homo-„házasság” és örökbefogadási jog többi kitalálóját, támogatóját. És hogy ezeket az embereket legalább álmukban nem kínozzák-e az ily módon tönkretett gyermekek képei. És arra is, hogy közülük hányan hiszik el komolyan, hogy a homoszexuális párok többségénél nem ugyanez vagy legalábbis hasonló történik az örökbefogadott gyermekekkel.

Forrás: Katolikus Honlap

Kyrie Eleison,  Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: Én ugyan nem támogatom a halálbüntetést, mert amit Isten adott, azt csak Ő veheti el, de ilyen és hasonló esetekben bizony el kellene gondolkozni azon hogy nem-e kötél, vagy Guillotines, esetleg golyó általi halált érdemelnének ezek a perverz állatok, mert embernek nem lehet őket nevezni. De a máglyán történő megégetésüket is el tudnám képzelni. Lehet mindezek túl szadistának és kínzónak tűnhetnek, de azok akik maguk is szadisták és kínzók, meglátásom szerint nem érdemelnek mást. De az is beleférhetne a kivégzendők körébe, aki mindezt a jog általi lehetőségekkel támogatja.