"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. augusztus 18., vasárnap

Evo Morales: Jézus Krisztus a világ első szocialistája volt

Evo Morales, Bolívia elnöke támogatni akarja a katolikus egyházat, amennyiben az a felszabadítási teológia irányába fordul. „Ha a katolikus egyház a felszabadítási teológiát újra akarja éleszteni [!], mi készen állunk, hogy ezt a vallási elvet támogassuk a népek felszabadításáért”, nyilatkozta a szocialista államfő helyi lapoknak La Paz-ban.

Mi forradalmárok vagyunk, Jézus Krisztus volt a világ első szocialistája, aki ezen kívül még az életet is odaadta” (Apologéta: ez egy hazugság. Kommunista hazugság, ráadásul nem Morales [mily érdekes a neve: magában foglalja a latin eredetű moral=erkölcs kifejezést, mégsem az] találta fel, mert még gyermek koromban hallottam saját apám szajából ugyanezt a meghatározást, amikor a Foxi Maxit végezte.), mondta Morales (Apologéta: a volt kokain termesztő és kereskedő). Az elnök ezután beszámolt Ferenccel való rövid találkozásáról Rio de Janeiro-ban, a világifjúsági találkozó színhelyén. Ferenc ezt mondta neki: „Evo, minden csodálatom a tied. Áldásommal kísérlek téged. Háromszor megismételte az áldás kifejezést. Ez tényleg meglepett engem.

Morales a brazil elnöknő, Dilma Rousseff [aki a homo-„házasságot” Brazíliában bevezette] és az argentin elnöknő, Cristina Kirchner oldalán vett részt vasárnap a világifjúsági találkozó záró istentiszteletén. Bolíviában Moralesnek a helyi katolikus egyházhoz való viszonya feszültnek mondható.

Forrás: Katolikus Honlap

Kyrie Eleison,  Kyrie Eleison, Kyrie Eleison


Apologéta: a fent látható módon működik a kommunista-szabadkőműves marketing. A felszabadítási teológiáról nagyon röviden:
"Dél-Amerikából indult el az a teológiai irányzat, miszerint Jézus a rabszolgák példaképe, aki küzdött a szenvedés ellen, aki az elnyomottak felszabadításáért jött a világba. Itt jön a tévedés, hiszen Jézus nem politikai uralkodó, amint ezt többször ki is mondja: „Országom nem e világból való.” Valamint, amikor királlyá akarják koronázni, elmenekül a tömegből. Mindez a csodálatos kenyérszaporítás után történik." folytatás itt olvasható >>>