"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. augusztus 23., péntek

A liturgikus "megújulás" gyümölcsei képekben 12. rész - Bikinik, nudizmus

A katolikus erkölcsi kihívásban, a WYD-2013-ra vonatkozóan, égbekiáltó próbatétel volt, ami most Rióban történt: szokásba helyezett egy korszakalkotó mélypontot: a világ minden részéről ideérkező Lányoknak megengedték , hogy bikiniket hordjanak. Szándékukban áll felfedni a testüket azért, hogy lássák és vágyakozzanak a szexualitásra, ahogyan csak elképzelhető. Ez egy lépés a ruházatban, a nudizmus felé vezető úton.

A WYD elérte azt a végső határt, aminek irányába mentek, így; az egyetlen dologgal nyilvánvalóan a nudizmust támogató résztvevőket léptetik elő, hogy részt vegyenek orgiáikban. Az ember elgondolkodik, ha ezt a lépést nem akarnák az egyházi hatóságok, amikor a Copacabanát választották, hogy a világ legerkölcstelenebb strandján láthatják vendégül a WYD-t 2013-ban. Hogy a strand kitűnjön merész hírnevével, több ezer lány vette elő a bikinit a táskájukból egészen óvatosan... Amint azon a napon, azon a strandon voltak, megmutatkozott, hogy az ügy nyilvánvalóan megvalósult, és bikinikben jelentek meg.

Fent egy érkező ifjúsági küldöttség üdvözöl három lányt egy másik csoportból, aki ehhez már hozzászoktak. Lent az elején evez, bezár a strand az néhány napos eső miatt; másodikon, a francia lányok egyik küldöttsége nem tud ellenállni egy tengeri fürdőnek, a Cross Way előkészületében péntek este.

Harmadikként, lányok a brazíliai bemutatóéjszakájáról, akik a barátaikat képviselik, akik nem tudták ezt tenni. Negyedikként, két zarándok egy voodoo-képet tart, amelyen Ferenc majomhoz hasonlító ábrázolása látható, ami aWYD-2013. szimbóluma lett.

Ötödikként a találkozás alkalmával az erkölcsi tolerancia kifejeződéseként fiatal nővérek éreznek késztetést, hogy fiatalembereket öleljenek meg, hogy ők újra találkoztak a hosszú utazásuk után. Utolsó sorban, biztos, hogy Ferenc helyesli ezt, amit a ruhájukkal követelnek...


Forrás: traditioninaction.org

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: A képeket látva, nekem az ókori Róma erkölcstelen élete, a mindennapi orgiák jutnak az eszembe. Ha a kedves olvasó a Google képek között rákeres az "orgia" "Róma" szavak párosára, akkor látni fogja, hogy miért felháborítóak az ebben a posztban bemutatott riói képek. Mintának álljon itt egy 1848-ban festett kép: