"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. augusztus 16., péntek

A liturgikus "megújulás" gyümölcsei képekben 11. rész [videóval]

A képen látható férfi egy pap, a neve Anthon Faber, de a híveknek csak Toni.
Ő az egyházjog doktora és plébános-lelkésze a Bécsi Szent István Székesegyháznak. Teljes támogatását élvezi Christoph von Schönborn-nak, Bécs bíboros-érsekének, és az egyik legkedvesebb tanítványa XVI. Benedek pápának.



Toni atya és az ő legrégebbi barátja(?) Claudia Stockl
Az első képen látható, ahogyan Toni walzert táncol a 2011-es szezonban, a Bécsi Opera a megnyitóján a hosszú idő óta "legjobb barátja" a televízió riporter Claudia Stockl, akivel gyakran látható nyilvános szereplésen. Ez ellenőrizhető a poszt végén látható képsorozaton.

Az első sorban páter Faber színészekkel pózol a Macskák musical . A második sorban ő egy interjút ad  egy TV talk show-ban, ahol Michael Kruss az osztrák szabadkőműves Nagymester a társa.

A katolikus egyház és a szabadkőművesség kapcsolatáról páter Toni kijelentette: "Én személy szerint tudom, az  elkötelezett katolikusok közül sokan szabadkőművesek, közülük sokan tevékenykednek a katolikus egyházban, és együttműködnek a Páholyokkal. Én azt hiszem, hogy a sok jóakaratú szabadkőművessel tudjuk, hogy Ausztria a közös jó".


Kiegészítés és bemutatásképpen  álljon itt egy videó Toni páterről és az ő Lliturgikus botrányáról, még 2009. július 8.-án:


Forrás: traditioninaction.org és youtube.com

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison