"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. december 26., péntek

Megint a kis Jézust gyalázták meg, és ezúttal sem zsinagógára vagy köztéri menórára támadt a Femen [videóval]

Fedetlen mellekkel tört be a betlehemi jászolba a Femen ultraliberális háttérhatalmi botrányszervezet egy garázda lotyója a római Szent Péter téren, azt hirdetve, hogy Isten egy nő. A kereszténygyalázó k...a néhány órával azután akciózott, hogy Ferenc pápa a Szent Péter bazilika térre nyíló lodzsájáról elmondta a karácsonyi híres Urbi et Orbi áldást.

Az az agresszív nő a tömegben elvegyülve kora délután hirtelen levette a pólóját, mellén a God is woman (Isten egy nő) felirattal átugrotta a jászol körüli korlátot, és karjaiba vette a kisded figuráját. Az akciónak egy csendőr vetett véget, aki utánarohant, elvette tőle a gyermek Jézus szobrát, kötelezte, hogy öltözzön fel, majd jó messzire elvezette a jászoltól. 

Szocsi és a kozák

Szocsiban a derék kozák nem sokat teketóriázott az egyik ilyen véglénnyel a tavalyi téli olimpia idején. Egyből működött a kancsuka, aztán visított veszettül a nő, meg nyüszített ezerrel. Milyen érdekes, hogy ezek a botrányk...k, akik különben végigturnézzák az egész fejlett nyugatot, mindig csak a keresztényeket gyalázzák.

Zsidó varázslókra, csodarabbikra, zsinagógákra soha sem támadnak. Vajon miért?








Forrás: hunhir.info (Képek: kuruc.info)

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: a szöveget szalonképessé tettem, mert néhány kifejezés használhatatlan, pontosabban vállalhatatlan nyomtatásban, még akkor is, ha esetleg egyetértenénk vele. Az esemény másik oldala, hogy - bár soha nem támogattam, és most sem támogatom a halálbüntetést - de Szent István vértanú diakónus ünnepén felmerült bennem a részleges visszaállítás [megkövezés formájában, vagy ha nem akarok szélsőséges lenni, akkor a kalodába (szégyen)  zárás - ahol minden arra járó leköphette, ráüthetett], mert ezek az embernek, de ráadásul nőnek alig, vagy inkább nem nevezhető teremtmények megérdemelnék a Szent Istváni sorsot.