"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. december 30., kedd

Kettős mérce, a rasszizmus árnyékában

Rendőrt hívtak a templomban menedéket kereső, fázó hajléktalanra - nyüszíti az ultraliberális hvg.hu egyből sejtetve. hogy mi a véleménye ezekről a mocskos keresztényekről, akik nem fogadják be templomukba az ázó-fázó embertársaikat. A tisztelt libsiktől azért szép csendesen megkérdezzük: vajon előfordulhat- e egyáltalán, hogy a hajléktalan nem zsidók egy kis pihenésre meg melegedésre bejussanak a zsidó zsinagógába. Ugye, hogy nem tisztelt liberális uszítók!

A katolikusok akarták zárni a templomot, ezért nem tudtak segíteni az esti fagyban átfázott férfinek. A rendőrök viszont igen - bölcselkedik az ultralibsi uszító portál, a hvg.hu

Rendőrt hívtak a bonyhádi katolikus templomból vasárnap este egy hajléktalan férfire, aki nem akarta elhagyni az épületet - adta hírül a Teol.hu Tolna megyei hírportál.

A férfi azért ment be a templomba, mert nagyon fázott az utcán. Hiába kérték, hogy hagyja el az előteret, mert nem tudják tőle bezárni a templomot, a férfi maradni akart.

A kiérkező rendőrök kikérdezték a férfit, aki azt mondta, nagyon fázik, és a cipője talpa is levált. A rendőrök felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik, amit a férfi elfogadott.

Itt ugye megint a katolikusokról szól a burkolt gyalázkodás. A szívtelenekről, mert be akarják zárni a templomot, köszönhetően a közállapotoknak, hogy a rablók és tolvajok az Isten házát is felvonulási területnek használják. Bezzeg a derék izraelitáknál ilyen nem fordulhat elő. De miért nem? Mert a szerencsétlen hajléktalan el sem jut odáig, hogy a zsinagógában keressen menedéket, egyből kivágják a biztonsági őrök, vagy a varázshelyre közpénzen vigyázó rendőrök. Szóval a liberális szélsőségeseknek nem kellene katolikusozni, hanem a saját háza tájukon söprögetni.

Forrás: hunhir.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison