"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. december 30., kedd

Az ISIS, a NOS, a terror és az Antikrisztus [videó]

"Megvetésre méltó ember kerül a helyére: nem neki akarják adni a királyi méltóságot, de meglepetés szerűen megjelenik és hízelkedéssel megszerzi a királyságot." [Dán 11,21]

Az ausztráliai Sidney-ben lezajlott túszdráma kapcsán valószínűleg ismét sok ember keresi a válaszokat, érezve, hogy valami nincs rendben. Bár számtalanszor említettük már, nem lehet elégszer ismételni, hogy az Új Világrend mögött rejlő erők a háborút, a gazdasági válságokat, katasztrófákat és a terrorizmust vagy annak veszélyét használják tervük megvalósítására.

A lassan mindenhol eluralkodó irányított káosz segítségével készítik elő a terepet hamis megváltójuk színre lépésére. Legyen szó összeomló gazdaságokról vagy terrorista támadásról, minden ilyen esemény ebbe az irányba tereli a világot, aminek eredményeként egyre többen várják azt a vezetőt, aki kimenti a világot abból a helyzetből, amibe szándékosan belekergették.

A globalisták állnak a konfliktusok mindkét (vagy akár több) oldala mögött, hogy minden a helyére kerülhessen világkormányuk és annak majdani vezetője, az Antikrisztus hatalomátvételére.

Az Infowars a következőképpen kommentálta Mike Morell, volt CIA igazgató nyilatkozatát, aki az ausztráliai Sidney-ben lezajlott túszdrámával kapcsolatban osztotta meg gondolatait:
Leginkább az aggaszt, hogy ilyenfajta terrorakciókat mindenhol tapasztalni fogunk a világon, többek között itt is. Fel kell készülnünk erre.
Nem kellene, hogy bárkit is meglepjen, ha ilyesmi egy éven belül megtörténik. Garantáltan.
Morrell szerint az Ausztráliában lezajlott túszejtő akció nem meglepő, mert 300 ausztrál állampolgár ment harcolni Irakba és Szíriába, beleértve azt a 70 személyt is, akik az ISIS mellett harcolnak.
Az ISIS már egy ideje Ausztrálián tartotta a szemét,” tette hozzá. „Az ausztrálok mindössze néhány hónapja hajtottak végre egy országos akciót, amely során több embert is letartóztattak, miután az ISIS egyik magas rangú vezetője arra szólított fel egyeseket, hogy hajtsanak végre nyilvános lefejezéseket Ausztráliában az ISIS-ért. Tehát Ausztráliára is terelődött a figyelemből.
Nincs kétség afelől, hogy az amerikai kormány kihasználja majd az ausztráliai túszdrámát és ezen belül az ISIS szerepét, hogy jogalapot szerezzen a rendőrállam további kiterjesztésére, ami lassan az élet minden területét érinti.

Az évszázados múltra visszatekintő „probléma-válasz-megoldás” taktika lényege, hogy a hatalom megrendez vagy kihasznál egy létező válságot, hogy ezzel ráijesszen a lakosságra, kikényszerítve, hogy maguk az emberek követeljék azt a központi megoldást, ami tulajdonképpen mindvégig, már a válság kirobbanása előtt is az elsődleges cél volt:
Sokan esünk áldozatul ennek a taktikának és sajnos, ha nem állunk meg, folyamatosan veszíteni fogunk szabadságunkból és szabadságjogainkból,” mondta Maddox tábornok a Hegeli dialektikáról. „A világ kormányai és nagyvállalatai széles körben alkalmazzák.
Elmondhatjuk, hogy a tömeg és a társadalom irányítása, féken tartása terén ennek a taktikának a bevetése igen hatékony eszköznek bizonyult.
Azon is érdemes elgondolkozni, hogy mit tudhat Morrell, amit nem árult el nekünk…

A CBS által készített interjú, angol nyelven:

Forrás: idokjelei.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: az Óév búcsúsztatása nem sikerült fényesre. Én az Új világrendről, mint kifejezésről úgy tizennégy éve olvastam először egy magyar Sci Fi-ben. Akkor még nem igazán jött át a lényege, de az idők változnak, és ahogyan Szent Pál is írja Szeretet Himnuszában: "... Most megismerésünk töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. Ha azonban elérkezik a tökéletes, ami töredékes az véget ér. ..." [1Kor 13,9-10] Igaz a Szentírásban más aspektusra vonatkozik az idézet, de a lényeget megmutatja mindenki számára. Ha nem a "Dolgozz, keress, fogyassz, költs!" embereként él, hanem a gondolkodó utat választja, akkor egy idő után átláthatja a világ történéseit, beleláthat a folyamatokba és megismerheti a mozgatórúgókat, a célokat. Nos ez esetemben is így volt. Most már tágabb összefüggéseiben látom a dolgokat és - sajnos - egyet kell értenem a cikk lényegével. Abba az irányba mutatnak az események és a mögöttes folyamatok, hogy egy kisebbség akarja átvenni a hatalmat a világ fölött és próbálja megtörni a maradék ellenállást [lásd Oroszország, Irán, Kína és a többi ellenálló ország, nemzet]. Az a legnagyobb baj, hogy mind hitbeli, mind politikai értelemben a rossz oldalán állunk. Ezért büntetésünk is a tetteinkkel arányos lesz majd a végső elszámolásnál.
Ma a jelen politikai aspektusai kerültek terítékre, de holnap - a tényleges Óév búcsúztatásaként - egy a Szent Margit lapban megjelent 2000-s írást fogok posztolni.
Némi értelmező magyarázat a rövidítésekhez:
ISIS - Iszlám Állam a mai Irak északi területén
NOS - Novus Ordo Seclorum -  Új Világrend
Az Úr legyen velünk!