"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. december 23., kedd

Borzalom, mert ezt nekik szabad! - és ha a Hannuka lenne?

A budapesti Erzsébet téren felállított, tűzifából készült karácsonyfával is segíti a rászoruló családokat a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet - közölte a Design Terminál szerdán az MTI-vel. Tele mára hócipő a "rászoruló", meg a "szegény" családokkal, mert ez nálunk csak bizonyos kivételezett csoportot jelent, nem az önhibájukon kívül nehéz sorsú, de változtatni akaró embereket.

A tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével rászoruló családokhoz kerül. A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installációt több mint 5000 darab, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából építette meg öt nap alatt a Hello Wood alkotócsapata a Design Terminál hagyományos karácsonyi rendezvénysorozata keretében.

Az Ajándék Terminál című rendezvénysorozat részeként december 17-én jótékonysági dizájnaukciót is tartanak, amelyen 70 magyar tervező egyedi tárgyait árverezik el. A befolyó összeggel a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját kívánják segíteni - írták a közleményben.

Forrás: hunhir.info

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: borzalom. Mert nekik mindent szabad. Szabad a hagyományokat lerombolni - magasztosnak feltüntetett elvek szerint -, de ha az ő hagyományaikhoz nyúln(án)ak mások, akkor sikít az egész világsajtó. Minden médium hörögni. Ez a sátán világa.