"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. szeptember 2., hétfő

Kivonul a Femen Ukrajnából

Aktivistáit ért sorozatos támadások miatt felfüggeszti ukrajnai tevékenységét és elhagyja az országot a félmeztelen tüntetéseiről ismertté vált Femen ukrán nőjogi mozgalom – jelentette be kedden Olekszandra Sevcsenko, a szervezet egyik vezetője.

Az utóbbi időben öt támadást hajtottak végre a szervezet aktivistái ellen. Megértettük a jelzést, és úgy döntöttünk, hogy felhagyunk ukrajnai tevékenységünkkel. Meg akarjuk tartani aktivistáinkat, és meg akarjuk védeni őket a támadásoktól. Félünk, hogy megölnek bennünket” – jelentette ki Olekszandra Sevcsenko.

Hozzátette, hogy a szervezet tagjai nagyobb biztonságban tudhatják magukat külföldön, ahol „az ukrán hatalom nem éri el őket, és veszély esetén védelmet kérhetnek a helyi rendvédelmi szervektől”. A Femen-vezető ugyanakkor nem árulta el, mely országba készülnek átköltözni.

Kamuházkutatott a rendőrség

A döntésben valószínűleg szerepet játszott, hogy a Femen szerint a hatóságok kedden provokációt hajtottak végre ellenük. A kijevi rendőrség ugyanis azt közölte, hogy fegyvereket találtak a Femen irodáinak átkutatása során. A szervezet azonban tagadja a vádakat és azt állítja, hogy a fegyvereket a hatóságok helyezték el irodáiban.
(Apologéta: nem támogatom és gyakorlatilag elfogadhatatlannak tartom a hamis bizonyíték gyártását és elhelyezését a tetthelyen, DE ebben az esetben igazából nem tudom elítélni a hatóságokat, mert a FEMEN sátánisták - mert nőjogi mozgalomnak nem mondanám -  nem az igazságot szolgálják, hanem egy magasabb urat, és megálljt kell nekik parancsolni. )

A kijevi rendőrség közleménye szerint egy névtelen bejelentést követően vizsgálták át a mozgalom főhadiszállását, ahol a házkutatás során egy második világháborús pisztolynak és egy kézigránátnak látszó tárgyat, illetve Vlagyimir Putyin orosz elnököt és Kirill orosz ortodox pátriárkát célkeresztben ábrázoló képeket találtak.

A Femen ugyanakkor azt állítja, hogy a fegyvereket a hatóságok helyezték el irodáiban.
„Megérkeztek a helyszínre és arra utasítottak minket, hogy hagyjuk el a házat, mert egy bejelentés szerint pokolgépet helyeztek el ott. Két-három percre kimentünk, aztán visszahívtak minket, és közölték, hogy ezeket a tárgyakat találták. De nekünk nincsenek fegyvereink (...) Ez abszurd! Önmagában a tény, hogy a rendőrség néhány másodpercen belül egy különleges egységgel szállt ki, jelzi, hogy az egész meg volt rendezve" - mondta Anna Hucol, a Femen egyik vezetője.
Kimondottan szimpatizálnak a katolikus egyházzal
Az eset kapcsán egyelőre senkit sem vettek őrizetbe.

A világszerte félmeztelen női aktivistáinak tiltakozóakcióiról híres, a sokkoló akciókkal a nők jogaiért és a szexizmus és diszkrimináció ellen kampányoló szervezet szerint ez a lépés „újabb provokáció” a hatóságok részéről, aminek célja a Femen tevékenységének megfékezése. Hucolt a közelmúltban kétszer is összeverték a Femen tevékenysége miatt. A szervezet szerint a támadásokat az ukrán belbiztonság rendelte el.

Forrás. index.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: ezeknek a nőknek nem nevezhető lényeknek az írmagját is ki kellene vetni a társadalomból, hogy finoman fogalmazzak. Szavaikból és tetteikből a gyűlölet süt és ha volna rá lehetőségük, akkor minket keresztényeket, főleg katolikusokat keresztre feszítenének. Ők nem a női jogokért harcolnak, hanem exhibicionista céljaikért. És a legnagyobb gond, hogy a műveltnek hazudott nyugat (Európa-USA és a többiek) elfogadják, befogadják őket, mert hogy ők úgymond toleránsak. A sátánnal szemben nem lehet toleránsnak lenni. A vele való harc, háború digitális: vagy vele vagyok (mert elfogadom) vagy ellene (mert Istennel vagyok). Nincs középút, nincs ide-oda tánc.

Ajánlott olvasmány:

  1. A végjáték elkezdődött - Sátáni örjöngés Brüsszelben
  2. Mégegyszer a sátánista FEMEN aktivistákról
  3. Megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen nemzetközi mozgalom - videóval