"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. május 2., csütörtök

A végjáték - Keresztényellenes bűncselekményt követtek el a „kiskorúak”

Két kiskorú rongálta meg Kaposvár toponári városrészében a Szentháromság Plébánia Hivatal Keresztút Stációit. Úgy látszik ez a legújabb módi az eltérő kultúrájúak körében, hogy gyerekek rongálják meg a keresztény kegyhelyeket. Reméljük, a világsajtó címlapon hozza a gyűlölet-bűncselekményt, és ezért szólanak fel a liberális jogvédők is.

A rendőrség közlése szerint a kulturális javak körébe tartozó tárgyra vagy műemlékre elkövetett rongálás bűntettével gyanúsított elkövetőket - egy 16 éves lányt és egy 13 éves fiút - a bejelentést követő egy órán belül elfogták.
 
A fiatal lányt gyanúsítottként, társát - életkorára tekintettel - törvényes képviselője jelenlétében tanúként hallgatták ki. Tettüket beismerték. A rendelkezésre álló adatok szerint a rongálással csaknem félmillió forint kárt okoztak a katolikus egyháznak.
 
Hogy a keresztények milliónak milyen sérelmeket okoztak, az nem számít. Sérelme csak másoknak lehet.

Forrás: hunhir.hu (mti nyomán)

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: "a végső időkben nagy lesz az elpártolás [hitelhagyás-szekularizáció]" jövendölte Jézus a tanítványainak. Erősen tartunk ebbe a korszakba. Jelenleg:
  1. ott tartunk, hogy már nem lehet nevén nevezni a dolgokat, nem lehet nevén nevezni az elkövetőket. Ott tartunk, hogy mindenki szép, mindenki jó, mindenki kedves, aranyos kivéve a keresztényeket, közülük is kiemelten a katolikusok.
  2. ott tartunk, hogy végszükségben a haldoklónak az utolsó kenetet nem engedik kiszolgáltatni, A papnak 3-5-re kell néznie a haldoklót, de nem mehet hozzá az Egyesült Államokban. (De erről majd a napokban írok.)
  3. ott tartunk, hogy a papot megverik a rendőrök, amikor segíteni próbál egy gumilövedékkel lelőtt (2006. október 23. - a jezsuita páter Vértesaljai) emberen. Ott tartunk, hogy a Vatikán nem a hitet védelmezi, hanem a szektákat támogatja (lásd a A végjáték elkezdődött - Szekták újevangelizációja pápai engedéllyel cikket)
  4. ott tartunk, hogy a bűnt (homoszexualitást) nem lehet bírálni, elítélni, mert politikailag inkorrekt. Egyes országokban homofob kijelentés miatt az ilyet prédikáló papot jogilag ítélik el.
  5. ott tartunk, hogy megérne egy misét - ahogyan a nép fogalmaz -, hogy büntetőeljárást indítanának-e, ha a zsidók bűnösségéről prédikálna [tanítana] valaki a szentírás alapján a katolikus egyház kétezer éves tanítása szerint
    (különösen érdekes kérdés ez most, amikor a következő hétvégén Budapesten tartja kongresszusát a Zsidó Világkongresszus [WJC] és Orbán Viktor a keresztény-konzervatívnak és megtért reformátusnak hazudott [bocsánat mondott] magyar miniszterelnök betiltatott minden rendezvényt, tiltakozást a demokrácia legteljesebb örömére.
    )