"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. május 4., szombat

A végjáték - Amerikai hírességek a sátán szolgálatában

Az eredeti cikkben az "okkult szolgálatában" kifejezés szerepelt, de véleményem szerint a sátán sokkal jobban leírja a valóságot.
Már a múlt bölcsei is észrevették, hogy a zene nagy hatással van hallgatóira. Lenin azt mondta: „Egy társadalmat többek között zenéje segítségével lehet elpusztítani.” Manapság a fiatalok zenével ébrednek, zene szól az autóban, zene mellett tanulnak, játszanak, és zenére alszanak el. Egy átlag kamasz hetediktől tizenkettedik osztályos koráig 11.000 óra zenét hallgat. A zene egyenesen az emberek lelkére hat (a “muzsika” szó az ógörög múzsa szóból ered, ami a zene lelki ihletőjére utal), ezért is olyan fontos a hatalom számára, hogy a tömegek az általuk jóváhagyott, az ő üzenetüket közvetítő előadókat hallgassák.
Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.” [Ef 6,12]

Forrás: American Dream

Miért foglalkozik Jay-Z, Beyonce, Rihanna és sok híres zenész annyit az Illuminatival? Miért vannak tele klipjeik, élő koncertjeik, sőt még Jay-Z ruhakollekciója is Illuminati szimbólumokkal? Vajon véletlen, hogy kezükkel rendszeresen Hórusz mindent látó szemének szimbólumát vagy éppen a Fenevad Bélyegét mutatják a nézőknek? Még ha elszigetelt esetekről lenne szó, esetleg a véletlen számlájára írhatnánk viselkedésüket vagy tekinthetnénk figyelemfelkeltő fogásnak.

A szomorú igazság azonban az, hogy ezek az okkult szimbólumok semmiképpen sem kerülhetnek be klipjeikbe és élő előadásaikba véletlenül. Egy konkrét céllal történik mindez. Jay-Z, Beyonce és híres zenésztársaik megpróbálnak minél több fiatalt az okkult felé csábítani, az Új Világrendet pedig egy menő elképzelésként bemutatni. Amikor a fiatalok, a számukra példaképnek számító zenészeket utánozva ugyanezeket a kézjeleket mutogatják, sokszor nincsenek tudatában annak, hogy mit is tesznek, vagy, hogy ezek a szimbólumok pontosan mit takarnak. Lassan, észrevétlenül azonban elfogadtatják velük a szimbólumok és kézjelek mögött rejlő hitrendszert és értékrendet.


Aki tudja, hogy mire figyeljen, szinte mindenhol láthatja felbukkanni ezeket a jeleket és szimbólumokat Jay-Z és Beyonce körül. Az itt látható képen például Jay-Z a híres Aleister Crowley-tól származó „Tégy amit akarsz!” mottót hirdető pulóvert visel.
A „Run to Town” videó forgatásáról készült werkfilmben is egy ugyanilyen feliratú pulóver van rajta.
Ennek nagyon mély gyökerei vannak az okkultban, mondja Horovitz. “Tégy amit akarsz, ennyi a Törvény” – így szól a teljes idézet. Ez volt a híres brit okkultista Aleister Crowley legismertebb mondása. Amikor Jay-Z ezeket a szavakat viseli ruháján, az nem véletlen egybeesés, hanem pontosan erre az idézetre utal.
Jay-Z Rocawear ruhamárkájához is gyakran használ szabadkőműves jelképeket: a pentagrammot, az obeliszket, piramisokat és a mindent látó szemet.
A napokban több médium is írt Jay-Z okkult kötődéseiről, például a luciferiánus Ordo Templi Orientishez, amit maga Crowley alapított:
A rapper Jay-Z-t, Beyoncé férjét is ehhez a valláshoz kötik, mert gyakran idéz tőlük, vagy használja Crowley jelképeit például a ruhamárkájához.
Függetlenül attól, hogy éppen egy Crowley idézetet hirdető pulóvert visel, vagy Rihannát kéri fel, hogy a magasba tartson egy lángoló fáklyát (ami szintén az Illuminatira, a „fényhozó” Luciferről elnevezett titkos társaságra utal), a tény, hogy megszámlálhatatlan alkalommal reklámozza a szektát.
Rocawear ruhamárkája is hemzseg az OTO jelképektől, mint amilyen a mindent látó szem egy háromszög közepén, ami az egyiptomi Hórusz szeme, de gyakran felbukkan a Baphomet, a nyugati okkultizmus egyik bálványa is.

Úgy tűnik Jay-Z kedvence a mindent látó szem lehet, mert Beyonce-val egyetemben folyton ezt a szimbólumot felmutatva láthatók. Még Jay-Z válogatás albumának borítóján is ez látható.
Természetesen Jay-Z és Beyonce messze nincsenek egyedül. A hírességek nagy előszeretettel vallják magukénak az Illuminati és az Új Világrend eszméit. Ezáltal közvetítik nagyon is egyértelmű üzenetüket a felnövő generációnak: „Ez egy menő dolog. Látod, mindenki, aki számít benne van.

 A rock generáció guruja, Timothy Leary, akinek John Lennon a „Come Together” című dalt ajánlotta, egy televíziós interjúban így nyilatkozott:
„Nos, én Aleister Crowley csodálója vagyok; azt hiszem, sok mindent tovább viszek abból, amit ő 100 évvel ezelőtt elkezdett.  Úgy gondolom, a 60-as évek az ő munkájának eredménye is. Tudják, Crowley az önfelfedezés tanát vallotta, mottója pedig a „Tégy, amit akarsz, ennyi a törvény” volt. Ez egy igen erőteljes kijelentés. Sajnálom, hogy nem lehet jelen, hogy láthassa a dicsőséget, amit ő indított el.”

Érdemes megnézni, hogy hány híresség (nemcsak a zene világából) tagja például a Külkapcsolatok Tanácsának.

Érdekes módon a Republikánus és Demokrata pártok képviselői egyedül ebben a dologban képesek egyetérteni. Mindannyiuk szerint helyes lépés csatlakozni a Külkapcsolatok Tanácsához. A média lázasan próbálja elhitetni a választókkal, hogy a két nagy párt egymás főellenségei, pedig a valóságban ugyanannak a megbízónak dolgoznak.

Az Illuminati a Szabadkőművesség új keletű népszerűségével is ismertebbé vált. A Los Angeles Times szerint a Szabadkőművesek igazi fellendülést tapasztalnak mostanában az újonnan belépők számát illetően:
Ennek az a legfőbb oka, hogy a Szabadkőművesek, akik számára a tagok toborzása tilos, komoly lelkesedéssel fordultak az Internethez a tömegek kíváncsiságának felkeltése érdekében. A Szabadkőművesek ma egy férfikör, amolyan tanult embereknek szervezett jótékonysági egylet látszatát keltik a legtöbb emberben.
„Rekord számú új tagunk volt az elmúlt években,” mondja Allan Casalou, a Kaliforniai Páholy főtitkára. „2000 új tagunk van, ami a legnagyobb mértékű létszámnövekedés 1998 óta és a hetedik év, hogy a tagság folyamatosan növekedett.”
Eközben az Illuminati által főellenségének tekintett keresztényeket minden erejükkel megpróbálják rossz fényben feltüntetni.

A Fox News például arról adott hírt, hogy az amerikai hadsereg blokkolta a Southern Baptist Convention (a legnagyobb protestáns gyülekezet az Egyesült Államokban) weboldalát, a szerintük gyűlöletkeltő tartalmak miatt:
Az amerikai hadsereg egyes bázisain blokkolta a hozzáférést a Southern Baptist Convention weboldalához, annak „ellenséges tartalmai” miatt. Az intézkedést néhány héttel az „Evangéliumi keresztények és Római Katolikusok, mint a vallási szélsőség példái” eligazítás után hozták.
A déli baptista gyülekezet káplánjai jelentették, hogy az SBC.net weboldal nem elérhető a katonai létesítményekből az Egyesült Államok területén. A légierő egyik tisztje a Fox News-nak nyilatkozva elmondta, hogy miután megpróbálta megnyitni az oldalt, egy üzenetet kapott, hogy az internetes tevékenységét naplózzák és megfigyelik, amiért megpróbálta elérni a kérdéses oldalt.
A nagy felháborodásnak köszönhetően az oldal blokkolását azóta megszüntették, de az eset jó példa arra, hogyan próbálja a hatalom az ellenség szerepét rányomni a keresztényekre. Érdekes módon ugyanezt tette minden diktatúra a történelem során. A keresztény hit lerombolását mindig az egyik legfontosabb feladatuknak tekintették.

Boldur von Schirach, a Hitler Jugend vezetője a következőket mondta például:
„A kereszténység elpusztítása a Nemzeti Szocialista Mozgalom egyik kifejezett célja volt.”
Sajnos azonban ahelyett, hogy tanulnánk a történelemből, megismételjük a múlt hibáit.

Felismerve a zenének a mai fiatalokra kifejtett hatását, az elit a végletekig kihasználja a zeneipart, hogy a fiatalokat az okkult felé terelje.

Ahogy Isten Királysága ragaszkodik a legnagyobb parancsolathoz: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből, és szeresd felebarátodat, mint magadat,” a sátánizmus alapvető törvénye ebben az egyszerű kijelentésben sűríthető össze: „Tégy, amit akarsz.

A választási lehetőség azonban mindenkinek megadatott: járhatjuk a magunk útját és örökre elveszettek maradunk, vagy elfogadhatjuk azt, „akiben van az élet”.  (Jn 1,4)

Az előttünk kialakuló Új Világrendben azonban minden fordítva működik: az okkultot dicsőítik és a kereszténységet üldözik, előkészítve a terepet a jövő antikrisztusi világvallásának.

Forrás: időkjelei.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison