"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. december 10., kedd

Ellenünk, keresztények ellen uszít...

Van Magyarországon egy párt csökevény, ami a kommunista utódpártból szakadt ki, és a hagyományos politikai paletta bal oldalán, mégpedig a szélső bal oldalán áll. Van nekik egy szuggesztív bohócuk, mint párt fürer. Próbálnak bejutni a parlamentbe, ezért most megalkották a politikai programjukat, amit én inkább POGROM-nak mondanék. A párt az úgynevezett Demokratikus(?) Koalíció, míg a führerük a Gyurcsány Ferenc. Pogromjuk egyik sarkalatos pontja, hogy hatalomra jutásuk esetén, azonnal megszüntetnék a Vatikáni Szerződést, megszüntetnék az Egyházak anyagi támogatását.



Az az igazság, hogy ha mindezt "bekövetkezne", akkor demokratikus módon lehetne követelni tőlük az 1940-50-s években elkobzott és még vissza nem adott egyházi ingatlanok, birtokok értékét, valamint kamatos kamattal növelve a meg nem termelt hasznot. Mondom: csak úgy demokratikus alapokon. Az egyházak soha nem léptek fel ilyen követeléssel, mert pontosan tisztában voltak az ország és az emberek teherviselő képességével, de ha demokratikus alapokon megszüntetik a minimális támogatást is, akkor lehetne követelni. Tessék belegondolni, hogy mekkora vagyonról van szó, és ha csak 5% kamatos kamattal számolok, akkor jelenleg mekkora összegről van szó. Most álljanak itt az ominózus híradások a tényekről.
Apologéta

A keresztények ellen uszítottak

Az Országgyűlés jóváhagyta a vatikáni szerződés módosítását, eszerint az állam a bevett egyházaknak felajánlott személyi jövedelemadó egy százalékát kiegészíti az összes szja-bevétel egy százalékára. A szocialisták tartózkodtak, a degenerált beszédes nevűek ellene szavaztak.

A Magyarország és az Apostoli Szentszék közötti megállapodás módosítása továbbra is biztosítja a közfeladatot ellátó egyházi intézményeknek a hasonló állami intézményekével azonos mértékű finanszírozást. Rendelkezik arról is, hogy az állam a katolikus egyház által állami iskolákban végzett hitoktatás költségeit a hittantanárok díjazásánál a mindenkori pedagógusbér átlagával megegyező mértékben biztosítja.

A parlament az október 21-én aláírt megállapodás módosításába 296 igennel, 8 ellenszavazattal és 32 tartózkodás mellett egyezett bele. A frakciók a tartózkodó MSZP kivételével igennel voksoltak, az ellenszavazatokat a Demokratikus Koalíció független képviselői adták le.

A holokauszt- milliárdokra meg az izraelita egyházaknak adandó extra juttatásokra biztosan nem mondtak volna nemet ezek a hitványok, a többször is elsőáldozó Gyurcsánnyal az élen.

Forrás: hunhir.hu

Programot hirdetett a DK

Tizenhat pontból álló választási programot hirdetett meg Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke vasárnap Budapesten, írja az MTI.

A pártelnök tájékoztatása szerint a programot februárban véglegesítik, és további 70-80 ponttal kiegészítik.

Gyurcsány a DK bohóca és führere beszél a közönségéhet
Gyurcsány Ferenc a DK legfontosabb törekvései közé sorolta az euró 2020-as bevezetését, a vatikáni szerződés felmondását és az egyházak privilégiumainak megszüntetését, egy szolidaritási bank megalapítását, a tb-járulékok sávossá tételét, a családi adókedvezmények családi pótlékká alakítását. Gyurcsány szerint Magyarország a hétköznapjaiban osztozó emberek közös hazája, ezért annak lenne választójoga, aki állandó lakhellyel itt él, itt fizet adót, és vállalja döntése következményét.

A pártelnök a pontokon túl bővebben is kifejtette a DK gazdaságpolitikáját. A párt irányelvei szerint a lemaradt övezeteknek kormányzati beavatkozásra van szükségük, így különleges gazdasági övezeteket jelölnének ki, ahol egyebek mellett adócsökkentést, célirányos képzést, a helyi közlekedés fejlesztését valósítanák meg.

Gyurcsány arról is beszélt, hogy fel kell számolni a földbérleti szerződéseket, mert nemcsak a családi gazdaságoknak van szükségük földre, hanem azoknak a társas vállalkozásoknak is, amelyek fejlett technológiával dolgoznak, és ezreknek, tízezreknek adnak munkát. Az ellenzéki politikus utalt arra is, hogy a kis- és közepes vállalkozásokat gyakran hazugságba kényszerítik, mert nem bírják a munkaterheket, ezért a DK sávossá tenné a munkáltatók tb-terheit, attól függően, hány embert alkalmaznak.

Forrás: index.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison