"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. június 17., szerda

Szcientológia: Pénzgyűjtés István királlyal

A magyarság történelmének újabb fejezete vált a szcientológus pénzgyűjtés áldozatává a hétvégén. István és Koppány egymással versengve buzdították a kb. 150-200 fős "tömeget", hogy adományozzanak még többet. Két rövid beszámoló jelent meg a rendezvényről, semmi konkrétum egyikben sem, tehát valószínűleg jó nagy bukta lehetett (ez is).

Két hónapja egyetlen táblázat sem jelent meg a gyűjtés állásáról, az "utolsó csata" a tábornokokkal és az ezredesekkel feledésbe merült - nagyon úgy néz ki, hogy egyhamar nem lesz itt új székház...

Beszámolók Soós Zoltán (a Maraton volt vezetője, most főállású szcientológus-kopasztó) tollából:
"MIÉRT fog össze István, Koppány, egy táltos, egy magyar úr és az összes szcientológust méltón képviselő legnagyobb támogató? Mert csak EGYÜTT vagyunk képesebb biztonságos környezetet teremteni saját magunk és gyerekeink számára! Olyan környezetet, ahol méltó munkáért bőséges cserét kapunk, ahol az értékeinket biztonságban tudhatjuk, ahol szabadon véleményt nyilváníthatunk, és ahol az utcán még éjszaka is mosolygósak és figyelmesek az emberek. Olyan környezetet, amilyenben mindannyian élni szeretnénk itt Magyarországon!"
....
"Már megint egy fergeteges este! Örökre szóló élményekkel, az összetartozás érzésével, és a megnyugtató bizonyossággal, hogy MEGNYÍLIK Budapest Ideális Orgja! És ha megnyílik, akkor azt LÁTNI AKARJÁK az emberek! Be akarnak menni, körbe akarnak nézni, meg akarják érteni, miért vagyunk ilyen nyugodtak és felszabadultak. Most még elképzelni sem tudjuk, mennyivel könnyebb lesz a terjesztés, mennyivel egyszerűbb, örömtelibb és hálásabb lesz megmutatni a Szcientológiát a környezetednek!"


Forrás: objektivszcn.blog.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: mit is írtam múlt héten szombaton Jehova Tanúi posztban a szektákról? Miért hozzák létre őket? Aki nem olvasta, az tegye meg ma.