"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. június 3., szerda

Szcientológia: Magyarországi alternatív rákkezelésére gyűjt pénzt egy prominens szcientológus

Noc comment!

Érdekes dologról hallottam ma - Andrik Schapers, a szcientológusok egyik legaktívabb adománygyűjtője súlyos rákbeteg. A felesége adománygyűjtést kezdeményezett a GoFundMe oldalon (itt), hogy egy három terápiából álló kezeléssorozatot (Kaqun vizes az egyik) ki tudjon fizetni. A komplett terápiára Budapesten kerülne sor. 85.000 dollárt kér, ami kb. 23,5 millió forint.

Először is meglepő, hogy egy veterán szcientológus Hubbard mindenható "spirituális technológiája" helyett az alternatív orvosláshoz fordul.

Az már kevésbé meglepő sajnos, hogy az "egyház" egy fillért sem fordít leghűségesebb embereire.

Amikor még szcientológus voltam, Andrik rengeteget járt Magyarországon és rengeteg pénzt gyűjtött az "egyház" különféle projektjeire, de tudomásom szerint külföldön is igen aktív volt. Óvatos becsléseim szerint több tízmillió dollárhoz segítette hozzá a szcientológusokat. Ezek után mi a hála? Egy centet is sajnál az "egyház'" erre a célra abból a kb. 1 milliárd dollárból, amely a Szcientológusok Nemzeti Szövetségének számláján csücsül.

Forrás: objektivszcn.blog.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison,