"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. január 11., vasárnap

"Diszkriminált szexuális kisebbség": zoofilek tüntettek Berlinben

A mai poszt esetében annak örülnék, ha minél kevesebben olvasnák a benne foglaltak miatt, de tudom, hogy ez nem így lesz. Az ember azt hinné, hogy ilyen nem lehetséges, de a sátán mindent elér, amit akar, ha megfelelően gyenge akaratú emberrel találkozunk. Mai posztunkban ezt fogjuk megmutatni. Eddig csak a homoszexuálisokkal és pedofilokkal foglalkoztunk, de úgy látszik most már foglalkozni foglalkozni fogunk a zoofilekkel és nekrofilekkel is.
A mai poszt egy évvel ezelőtti híradás. Holnap után egy még ennél is borzalmasabb, és számomra sokkolóbb hírt fogok megosztani, és ott fogok kommentálni.
Apologéta

A liberalizmusnak soha nem elég. Tegnap még a buzik, ma a zoofilok, holnap már nyilván a pedofilok "jogaiért" fognak szónokolni különféle aberrált, felvilágosult génhulladékok. Nincs megállás a szabadosság lejtőjén. "Michael Kiok és partnere, Cissy az utóbbi hét évben meghitt párkapcsolatban éltek, ami nem lenne annyira érdekes, ha Cissy nem egy kutya lenne" – tudósít a német The Local egy pénteki berlini tüntetésről.


Újabb szög az európai kultúra koporsójába. A Potsdamerplatzon azért jelent meg pénteken az ismeretlen létszámú zoofil csoport, mert a német törvényhozás megtiltotta az állatokkal folytatott szexuális aktust, vagyis a bestialitást, a jövőben pedig akár 25 ezer eurós (több mint 7 millió forint) pénzbüntetést kaphatnak érte az aberrált állatbarátok".

Kiok szerint az új törvény méltánytalan. "Mintha bűnözők lennénk. Mindez a fanatikus állatvédők miatt, akik azt hiszik, bántjuk az állatokat. [...] A legfelsőbb bíróságig fogunk menni az igazunkért." A ZETA tagja szerint sem ő, sem a vele együtt demonstráló férfibarátai sem deviáns állatkínzók. A rövidítés a Zoofilek együtt a toleranciáért és felvilágosodásért nevű szervezetet takarja, amely rendszeresen lobbizik azért, hogy elfogadják az ember-állat kapcsolatokat. „Az évekig háziasított állatok az embert a falka részének tekintik – onnan pedig már nem nagy lépés a szexuális partnerré válás" – írják a provokáló genetikai selejtek egy szórólapon.

Kiok szerint nem lehet bűncselekményről beszélni abban az esetben, ha egy állat, amely elég erős ahhoz, hogy megvédje magát az emberi szexuális közeledéstől, "boldogan aláveti magát". Igaz, Cissyvel eleinte voltak problémái, de szerinte csak azért, mert egyébként macskákat is tart. Oliver Bordinski, egy másik "felvilágosult állatbarát" szerint maga a "német kormány hamisít statisztikákat, hogy elérhessék bestialitás-ellenes céljaikat. Mindez csak propaganda.

Állítólag évente 500 ezer állat hal bele szexuális visszaélésbe, ami teljesen nonszensz. ”Úgy véli, a zoofilekről mások azt hiszik, hogy szexuális kellékekkel kínozzák az állatokat, ami "a világ legnagyobb hazugsága. Szexuális kisebbségként a diszkrimináció áldozatai vagyunk, ezért bíróságra visszük az ügyet" - érvelt a büszke "állatbarát".

Forrás: kuruc.info (Velvet - The Local nyomán)

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison