"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. január 30., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 67.rész - Transzvesztit fogadott a pápa(?)

"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog." [Lev 18,22]

"Transznemű férfit" fogadott magánkihallgatáson Ferenc pápa szombaton magánrezidenciáján a római Szent Márta vendégházban - számolt be a szokatlan találkozásról hétfőn a Hoy című spanyol lap.

A nőnek született, de "férfivá operált" Diego Neria Lejarragát élettársával, egy nővel együtt fogadta szigorúan magánjellegű találkozón a katolikus egyházfő. A spanyol lap exkluzív beszámolója szerint a 48 éves "transznemű férfi" már korábban levélben panaszkodott a pápának arról, hogy közösségében, az extremadurai Plasenciában egyházközsége kiközösíti. Plébánosa egyenesen "az ördög lányának" nevezte, miután "férfivá operáltatta magát". Ferenc pápa decemberben telefonon kétszer is felhívta a vallásos Lejarragát, végül személyes találkozóra hívta meg őt "kedvesével" együtt. A Vatikánban hétfőn nem válaszoltak újságíróknak a találkozóval kapcsolatos kérdésekre.

Forrás: kuruc.info (MTI nyomán)

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison


Apologéta: Botrány. Az Isteni erkölcs elárulása.