"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. november 2., szombat

Egy hiba margójára - Elnézés kérés....

Kedves Olvasóm!
ezúton szeretnék elnézést kérni, mert a tegnap előtti napon felrakott "Katolikus Mindenszentek vagy..." posztba szerkesztési, technikai hiba csúszott. Ezért a felvezetőben hivatkozott előző évi cikk nem jött be automatikusan, de a cikkek forgalmából látható volt, hogy hála Istennek sokaknak sikerült megtalálni. A hibát azóta kijavítottuk, és ígérhetjük, hogy jobban oda fogunk figyelni, hogy ilyen malör még egyszer ne fordulhasson elő.
Kihasználjuk az alkalmat, hogy ezúton mondjunk köszönetet az olvasóknak, mert az utóbbi hónapokban érezhetően többen járnak blogunkon, többen olvassák cikkeinket, kommentárjainkat. >>>>>


Meglátásunk szerint ez mutatja világunk válságát, Isten létének, a belé vetett hit devalválását, mert az emberek megpróbálnak tájékozódni, megpróbálják megtalálni az Istenhez vezető utat. Egyéb csatornákon keresztül kaptunk olyan visszajelzést, mely szerint némely posztunk kiverte a biztosítékot, de egyet leszögezhetünk: igyekszünk csak római-katolikus tanítás szerint írni a posztjainkat, és eszerint magyarázni az adott történést. A római-katolikus tanítás alatt alatt mindenkor azt értjük, amit Jézus bízott Egyházára a Szenthagyomány szerint, valamint a Szentírásban, és az Egyház 1965-ig tanított a híveknek.

De már VI. Pál pápa megállapította és kinyilvánította 1972. június 29-én [Szent Péter és Pál apostol ünnepén], hogy „A Sátán füstje bizonyos repedéseken át behatolt az Egyházba!”. Elmondhatjuk, hogy ez a füst az elmúlt 41 évben teljesen belepte a templomokat, és az egyházat. Tessenek megnézni a minden pénteki posztot a zsinati megújulás gyümölcseiről, a különböző abúziákról, hitellenes cselekedetről.
Még egyszer elnézést kérek mindenkitől az október 31-ei technika hibánk miatt.
Apologéta