"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. november 13., szerda

A sátán jele Bergoglio? [videóval]

„Ez a bölcsesség! Akinek van esze, számítsa ki a vadállat számát, hisz emberi szám: hatszázhatvanhat.” [Jel 13,18]
Érdekes számítógépes műveletet végzett el egy hozzáértő és ráérő személy argentínában, majd közzétette az Interneten. Annyit kell tudni a lényeghez, hogy a számítástechnikában minden karaktert (legyen az betű, szám, írás- vagy egyéb jel) egy szám ábrázol, ír le, vagy inkább helyettesít. Ez a kezdetek kezdetén az úgy nevezett ASCII kódtábla volt, jelenleg ennek a tovább fejlesztését használjuk, az UTF-8-t, de ennek is az alapja az ASCII (American Standard Code for Information Interchange). Ebben a számsorban minden szám egy karaktert, betűt, számot stb. ír le. Nos ebben a táblában helyettesítette az argentin Ferenc pápa nevét.

B 66
E 69
R 82
G 71
O 79
G 71
L 76
I 73
O 79
666

Őszentsége I. Bergoglio, alias Ferenc pápa Halottak napi látogatásán a Vatikáni Grottákban szintén "alkotott", amikor az összetett kezű ministráns gyermek kezét szétválasztotta a kamerák számára is hallhatóan kioktatta, hogy "Összeragadtak a kezeid?” [Ti si sono incollate le mani?]. Alapértelmezés szerint az Oltárnál a szolgálattevők összetett kézzel állnak vagy térdelnek, amikor más feladatuk nincs.

Álljon itt örök tanulságos, hogy Bergoglio, hogyan erodálja a katolikus tanítást [0:18-0:30 között]:


Apologéta

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison