"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. március 9., szombat

Homokos pápa megválasztását szorgalmazza egy olasz pap

"Az egyháznak homoszexuális pápára van szüksége" – jelentette ki egy "melegjogi aktivistaként" is ténykedő "katolikus pap", Don Andrea Gallo szerdán, egy olasz rádióállomásnak nyilatkozva.
A genoai San Benedetto drogrehabilitációs közösség alapítójaként is ismert Don Gallo a következőképpen nyilatkozott a Radio 24 elnevezésű rádióállomás La Zanzara című műsorában: 

"Egy homoszexuális pápa megválasztása óriási jelentőségű esemény lenne. Az evangélium lényege, hogy mi mindnyájan, Isten fiai és lányai, egyenlők vagyunk mint az Ő gyermekei". Don Gallo ismételten állást foglalt a buzik és "transzszexuálisok" "jogai" mellett, továbbá a marihuána legalizálását is követelte.

A kommunista eszmékkel is kacérkodó Don Gallo nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy a homokos papoknak igenis szabadon ki kell fejezniük "identitásukat", és "meg kell élniük szexualitásukat", mert "az elfojtás pedofíliához vezet". Don Gallo "atya" egyébként bevallotta, hogy fiatal pap korában az egyik püspök őt is zaklatta szexuálisan. Ami a jelek szerint nem rázta meg őt túlságosan.

Az Ucanews.com nevű ázsiai katolikus honlap minapi felmérése szerint a weboldal olvasóinak 75%-a úgy véli, a katolikus egyház legsúlyosabb gondja a papok körében előforduló pedofil jellegű bűncselekmények nagy száma. Ezért a következő pápa legfőbb feladata a szexuális visszaélések elleni fellépés lesz – véli az ázsiai katolikus honlap látogatóinak döntő többsége.

Forrás: www.kuruc.info - Ansa.it nyomán

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: A sátán működik és próbálja rombolni az Egyházat. A II. Vatikáni Zsinat előtt ilyen nem fordulhatott volna elő, mármint hogy egy felszentelt pap homoszexuális pápa megválasztását szorgalmazhassa. Ráadásul a véleménye mellett felhozott érv: "Az evangélium lényege, hogy mi mindnyájan, Isten fiai és lányai, egyenlők vagyunk mint az Ő gyermekei" ugyan teljesen igaz, de nem abban az értelemben ahogyan ő értelmezi. Sőt ezt a konklúziót le sem lehet vonni. Ugyan is a Szentírás már az Ószövetségben is kimondja: "Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog." [Lev 18,22], majd az Újszövetségben megerősíti Szent Pál apostol tanításában: "A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét." [Róm 1,27]. Ezek után kimondhatjuk, hogy Don Andrea Gallo hamis próféta, hamis tanítást ad Istenről az embereknek.