"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. január 24., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 31. rész - Dominikánus bazár és a szemérmes látnivalók

A blogban már volt szó és poszt a dominikánusokról, illetve Lady Gaga-hoz fűződő viszonyukról. Most azt mutatjuk be, hogy ugyan azon a napon, amikor bemutatták a koncertjüket, volt még más "látványosság" is. A színpad előtt rendkívül erkölcstelen és provokatív öltözetű nők karibi táncot adtak elő.

Nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen esemény a látnivalókra irányul, ahol szórakozó gyermekek, fiatalok és katolikus családok is jelen vannak, hogyan ez látható a lentebb a második és harmadik képen. A kérdés az, hol van ilyenkor a katolikus erkölcs - amit egyébként a szerzeteseknek kellene tanítani a hittan órákon - és a domonkosok nem félnek Istentől, hogy ezt a botrányos példát mutatják a gyermekeknek?

Látható az eredménye az első képen, ahol egy rózsaszínbe öltözött lány utánozza a lépéseket a csaknem meztelen táncosok példája alapján. A negyedik képen a dominikánus házfőnök látható egy bohóc kalapban, amikor a tombolát sorsolását kezdi meg.

Forrás: traditioninaction.org

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Ajánlott poszt:

  1. Dominikánus buli Lady Gagaval (videó)