"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. január 3., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 28. rész - Transzvesztita pap a szentmisében

A mai nappal újra indítom a szent Karácsony, a megtestesülés ünnepének idejére felfüggesztett sorozatot, a "Liturgikus megújulás gyümölcsei címmel.
Szerencsétlen katolikus emberfia, a hívő azt hiszi, már minden lehetségest látott, megtapasztalt az abúzia terén a zsinati, új egyházban, de egyszer csak jön egy új nap, egy új idióta, és az abúziának egy újabb sátáni mélysége. A mai napon az általam eddig látottaknak a legalja jelenik meg.

Az első képen a mikrofonnál Fr. Victor Manuel Blanco plébános látható, aki kilenc falu plébános a Spanyolországi Galicia tartományából. A Szeplőtelen Fogantatás ünnepén (Immaculata Conception - december 8.) a plébános transzvesztitának öltözött és kirúzsozva, gitárkisérettel adott elő dalokat a helyi fiataloknak.

Forrás: traditioninaction.org

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: volt nekem egy ismerősöm, aki homoszexuális, vagy inkább, mint később kiderült biszexuális volt. Ő mondta egyszer, hogy az a személy aki homoszexuális attitűdöket mutat - és bár tagadja a homoszexuálitását - az homoszexuális, bármit mondjon is. Azt hiszem nem állok messze az igazságtól, ha ezt a mondást a transzvesztitizmusra alkalmazom. A fráter idiótasága a legmélyebb blaszfémiát takarja, ugyanis a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén történt. Teológiailag a Szeplőtelen Fogantatáskor Szűz Máriának, az Isten Anyjának az áteredő bűntől való mentességét ünnepeljük, mert Isten megadta neki azt a kegyelmet, hogy az ősszülők (Ádám és Éva) bűnétől mentesen szülessen meg. Magyarul: a bűn legyőzésének ünnepén történt meg a sátáni mélységű bűn "dicsőítése", megjelenítése.

Isten irgalmazzon nekik.