"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. július 7., vasárnap

A sátán zászlóvivője - Szekuláris vallásra cserélné le a katolicizmust a francia politikus

A Katolikus Egyházzal nem lehet nemzetet építeni, az új vallásnak a szekularizmusnak kell lennie – nyilatkozta még 2008-ban a jelenlegi francia szocialista oktatásügyi miniszter, Vincent Peillon, akkor megjelent könyvének bemutatóján, amelynek címe: A francia forradalom még nem ért véget.


A politikus hozzátette: nem csak az anyagi javak terén van szükség forradalomra, hanem az agyakban is. Szerinte eddig csak politikai értelemben használtuk a forradalom szót, ezentúl erkölcsi és spirituális értelemben is használni kell. „El kell hagynunk a Katolikus Egyház erkölcsét és spiritualitását, és le kell cserélnünk.”

Sosem tudsz szabad nemzetet építeni a Katolikus Egyházzal. Úgyszintén nem tudod azonnal behozni a protestantizmust, amint más demokráciákban csinálták, ezért egy köztársasági vallást kell kitalálni. Ez az új vallás a szekularizmus, ami együtt kell járjon a materiális forradalommal, ami igazából mentális forradalom” – mondta az akkor megjelent interjúban Peillon.

Peillon azt mondta: mindent el kell felejteni, ami a forradalom előtt volt. A legfontosabb intézmények az iskolák, ahol polgárt lehet nevelni a gyerekekből, akiknek ott újjá kell születniük. Szerinte az iskola az „új egyház az új papokkal, az új liturgiával”, és az új olvasnivaló a jog.

A miniszter ennek megfelelően keresztül is vitte, hogy az általános iskolában a gender ideológiának megfelelően folyjon az oktatás. A politikus „szekuláris etikát” kíván megvalósítani a kötelező közoktatásban. A cél, hogy a diákok „fel tudják szabadítani magukat”, minthogy a köztársasági gondolatkörben az oktatás célja a „szabad egyén”.

Vincent Peillon 1960-ban született, a szocialista párt tagja. Nagyapja volt Leon Blum, egykori francia szocialista politikus és miniszterelnök (1936-38). Nagybácsija, Etienne-Emile Baulieu (Etienne Blum) az abortuszhatású RU486 tabletta egyik feltalálója. Peillon apja kommunista bankár volt, a „szovjetek bankjának” hívott Banque Commerciale pour l'Europe du Nord egyik igazgatója. Peillonnak 2010-ben jelent meg a Vallás a köztársaság számára - Ferdinand Buisson szekuláris hite című könyve.

Forrás: Magyar Kurír

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: Hát igen. Ez egy színtiszta antiklerikális hitvallás, szabadkőműves módra. Jó kidegítője lehet Bergoglionak, aki hasonlóan tevékenykedik, csak a SZERETET, TESTVÉRISÉG, EGYENLŐSÉG hamis mázába csomagolja a mondanivalóját és az Egyház kétezer éves tanításával szembemegy. Tegnap beszélgettem egy református emberrel, aki azt mondta hogy száz év és a katolikus egyháznak vége. Én mondtam neki, hogy nagyon optimistán becsüli az időt, annál sokkal kevesebb van hátra nekünk. Ez a mostani pápa befejezi azt, amit a szabadkőművesség elkezdett. Ez a Ferdinánd gyerek a cikkben a tipikus, elvhű, jó kommunista mintapéldánya, ami a mai fiatalságnak semmit nem mond, de aki végig, vagy csak részben végig élte a keleti blokk szocialista-kommunista rendszerét, annak rögtön láthatóvá válik a lényeg.
Először csak szekuláris vallást kell adni népnek (Apologéta: az Isteni helyett, mert Marx szerint: "A vallás a népek ópiuma!" tanították a Foxi-Maxin, azaz a pártfőiskolán) majd a katolikus klérust ki kell végezni, mint a felvilágosodásnak nevezett Nagy Francia Forradalomban (Apologéta: ami nem egyéb volt, mint a SÁTÁN megtestesülése és belépése világunkban a maga hit, vallás és egyház ellenességével). Le kell építeni az oktatást, mert a gondolkodó - pláne hívő ember - életveszélyes erre az ideológiára, helyette ki kell nevelni a FOGYASSZ, VÁSÁROLJ, NE GONDOLKOZZ! tipusú konzumidióták tömegét, akik azt hajtják végre, mert az a helyes, amit nekik mondanak. Erre tökéletesen megfelel az egy nép kezében lévő negyedik hatalmi ág (MÉDIA), bár a többi hatalmi ág is az ő kezükben van, legalább is a vezető pozíciókban ők ülnek.