"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 7., hétfő

Kereszténygyilkosság - USA segédlettel

Keresztény templomokat támadott meg a többségében muzulmánok lakta Észak-Nigériában a Boko Haram szélsőséges terrorszervezet. A vasárnapi akcióban szemtanúk szerint legalább 54 embert megöltek a terroristák,akiket nyugati szabad elemzők szerint a CIA pénzel, hogy segítségükkel megoszthassák Nigériát.



A terroristák gránátot dobtak a több templomba a nigériai Borno államban a Chibok város körüli falvakban, majd a kimenekülőket fegyverrel lekaszabolták – idézte a szemtanúk beszámolóit az AFP. A Reuters egyelőre tíz áldozatról tud.

Az áldozatok számáról a nigériai kormány nem adott hivatalos tájékoztatást, de a halálesetek tényét elismerte. Ugyanakkor Chibok város helyi vezetői szerint a kormány érdemben nem tesz semmit az iszlamisták térnyerése ellen és nem próbálta meg visszaszorítani a fegyvereseket a térségből. Pénteken a Boko Haram katonákat ölt meg Yobe államban.

Chibok áprilisban vált ismertté a külvilág előtt: az iszlamisták ebből a városból raboltak el 276 iskoláslányt egy keresztény tanintézetből. 219 jelenleg is fogságban van közülük.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: hunhir.info

Apologéta: Jézus jövendölése valósággá válik: "Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a mennyben a jutalmatok! Így üldözték előttetek a prófétákat is." [Mt 5,11-12]