"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 15., kedd

A zsidó erkölcs

Mai posztomban az erkölcsről lesz szó. A zsidók erkölcséről. Aminek a definíciója: "Ha nekem nem jó (kárt okoz), akkor az erkölcstelen, ha nekem jó (hasznot hoz) akkor az erkölcsös." Ezt történt most is, amikor az RTLKlubtól hirtelen - bejelentés nélkül - átigazolt a TV2-höz a képen látható Ördög Nóra. Nem a személy a lényeges, hanem az, amit az RTL műsorigazgatója nyilatkozott az Origon:

Kolosi Péter szerint volt már több eset, amikor RTL-es képernyősök jelezték felé, hogy rivális tévék milyen ajánlattal, mekkora összeggel környékezték meg őket, de ezúttal az esetleges új RTL-es bértárgyalás is elmaradt, mivel Ördög Nóra egyáltalán nem szólt a csatorna vezetőinek lelépési szándékáról: „Elsősorban pénz miatt mehetett át, de ettől függetlenül elképesztőnek tartom a lépést, és mélyen elítélem erkölcsileg, amit tett. Ő aztán valóban mindent az RTL-nek köszönhet a karrierjében, és most úgy távozik, hogy beszélgetés sem volt a jövőről. Ugyanakkor lehet, hogy eddig volt nekünk jó, mert nálunk sem árt, ha új arcok jönnek. Nem vagyunk kétségbe esve."
A nyilatkozatban az a bicska nyitogató, hogy az beszél erkölcsről, aki a legerkölcstelenebb, legszemetebb, a leginkább erkölcsromboló műsorokat (Mónika show, Balázs show, Való Világ [műsorba bújtatott pornócsatorna] és még lehetne sorolni) engedi adásba, "mert van rá nézői igény" és sok pénzt hoz a benne leadott reklám. Remélem nem sokáig.
Apologéta