"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. június 30., hétfő

Végső idők: Total Recall - Agyba ültethető chip az emlékek megváltoztatására [videóval]

Az Egyesült Államok hadseregének kutatásfejlesztésért felelős ügynöksége, a DARPA olyan agyba ültethető chipek kifejlesztésén dolgozik, amelyek képesek bizonyos emlékeket beültetni vagy törölni az alany agyában. Az ügynökség idegkutatói olyan világról álmodnak, ahol az emberek agyát lézerek, gyógyszerek és chipek segítségével lehet majd programozni, illetve azokba mesterségesen emlékeket ültetni. A technológia működőképességét egereken már bizonyították.

Úgy tűnik, a DARPA teljes gőzzel halad ezeknek a technológiáknak a megvalósítása felé,” mondta Joseph LeDoux idegkutató az MIT Review-nak. „Az tervezik, hogy chipet ültetnek [az agyba]. Olyan lenne, mint egy művégtag, azzal a különbséggel, hogy nem az ember karját irányítja, hanem az emlékeit. Fogalmam sincs, hogy ezt hogyan tervezik kivitelezni.

Brian Bergstein, az MIT Review-ban leírja, hogy konkrét emlékek létrehozása vagy törlése „gyakran hátborzongatóan hangzik”, pedig szerinte nagyon hasznos lehet a poszttraumatikus stressz szindróma, a stressz, a szenvedélybetegségek vagy a depresszió kezelésében.

Sok tudós az aranykor beköszöntét látja ezekben a technológiákban, ahol az emberi elmét „tökéletesebb” működésre ösztönözhetik, bár maga LeDoux is elismeri, hogy a technológia a „félelmet nem ismerő szörnyek” megteremtését is lehetővé teszi.

Ismerve a DARPA egyéb érdeklődési területeit a beültethető chipek tekintetében, még aggasztóbb fényben tünteti fel ezeket az újításokat és elképzeléseket.

Regina Dugan, a DARPA korábbi igazgatója, aki jelenleg a Google tulajdonában lévő Motorola egyik vezetője, egy konferencián beszélt a jelszótabletta és az elektromos tetoválás előnyeiről, ami magát az emberi testet alakítaná azonosítóvá, hogy a felhasználók minden egyéb kulcs nélkül férjenek hozzá eszközeikhez, indítsák be autójukat, vagy lépjenek be a lakásukba.

Amikor az esemény moderátora megkérdezte tőle, hogy „a Google valóban mindent tud-e rólunk, akárhol vagyunk,” megjegyezve, hogy elvégre Dugan a Google embere, tehát nyilván ismeri a választ, Dugan nevetve annyit mondott, hogy csak vegye be a tablettát.

Időkjelei: Egyelőre még sok kritikát is hallani, tolakodónak és feleslegesnek nevezve ezeket az újításokat, de még többen vannak azok, akik szerint az ilyen technológiáké a jövő, megint mások pedig kinevetik az aggodalmaskodókat, illetve azokat, akik a Bibliát idézve hívják fel a figyelmet a chipbeültetés és a transzhumanizmus veszélyeire.

A Jelenések könyvében olvasható próféciából [Jel 13,16-18] tudjuk, hogy ez lesz a társadalom feletti irányítás végső formája, ahol a rendszeren belül megszűnnek a kiskapuk és minden ember döntés elé kényszerül.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: idokjelei.hu

Apologéta: beszéltünk már a beültetett chipek [implantátumok] és azonosítók veszélyeiről, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolhatnak. Ezt most kiegészíthetjük azzal, hogy a szép, új világban beültethető válik a hívő, vallását gyakorló embernek új emlék gyanánt, hogy NINCS ISTEN, ahogyan erről tegnap már szó volt. Kitörölhetjük a világból Istennek még az emlékét is. Vajon Bergogliok ezt is támogathatónak fogják találni?
Ajánlónak néhány olvasmány a blogból:

Ajánlott olvasmányok:

  1. Eretnek pápa? Bergoglio a nyilvánosság elé lépett az RFID chip beültetés támogatásával
  2. Végső idők: 10 szuperképesség, amit az agyimplantátumok adhatnak az embernek
  3. Végső idők: A mikrochip beültetés nem opcionális módszer lesz
  4. A végső idők jelei - RFID chip a mellimplantátumokban
  5. A végső idők jelei - a sátán propagandája: „Miért akarok mikrocsip beültetést”
  6. A végső idők - Jön a globális okosazonosító, áprilistól a briteknek kötelező [videóval]
  7. Jonny Mnemonic - Extra memória az agynak
  8. A sátán kutyája - Mikor kezdődik a fenevad bélyege?