"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. június 2., hétfő

Még egyszer Kulkáról és a buzilobbiról

"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog." [Lev 18,22]

Tényleg olyan nehéz felfogni – akár az érintett betegeknek, akár a jogaikat védő liberális idiótáknak -, hogy a a buzerancia azért idegesíti az átlagembert, és azért nem tűri egy közösség, s küzd tűzzel vassal a normává válása ellen, mert szembe megy a természet rendjével? A moralitást félretéve is elég egyetlen érv: nincs belőle utód!

Kihaló kultúrában (Európa) olyan dolog ezt propagálni, mint éhező faluban azt, hirdetni, hogy égessük el a gabonát, s a maradék húst dobjuk a kútba.

Az ilyen gazembert a faluközösség agyonverné, itt meg a sipákolásukat kell hallgatni, meg a jogvédő hülyéket, akiknek annyi realitásérzékük nincs, hogy felfognák: a kis segélykéjük, meg a lógós, dologtalan "önkifejező" életük szponzorálásához adózó lakosság kell. S ha kihal a közösség, vége annak, hogy 50 éves fejjel alternatívkodjanak, költőnek, festőnek, filozófusnak meg avantgárd kívülállónak higgyék magukat.
Pozsonyi Ádám- Facebook

Ez egy hazug felirat
Forrás: hunhir.hu

Apologéta:a homoszexualitás a betegségen túl meglátásom szerint lehet önként vállalt életmód is. Volt egy ismerősöm úgy bő tíz évvel ezelőtt, aki szintén homokos volt. Fiatal gyerek kora óta ebben élt, majd egyszer azt találtam mondani neki, hogy szerintem igazi homokos nincs, csak még nem találkozott olyan nővel, akivel összejöhetett volna. És mit ad a Jóisten, jött egy olyan nő akivel össze tudott jönni, majd tán egy-két év múlva meg is házasodott [nővel], született egy gyönyörű kislánya. Jelenleg már nem tudom mi van vele, mert hosszú évek óta nem találkoztunk.