"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. június 3., kedd

Conchita és Kerényi

Kerényi Imre szerint a homoszexuálisok megharcoltak a saját érdekeikért, de túlnyerték magukat, a szakállas rém, Conchita Wurst eurovíziós győzelme már egy olyan pont, ami után már a heteroszexuálisoknak kell felvenni a harcot saját maguk érdekében.

A közelmúltban a buzilobbis beszédével a belvárosi értelmiség és seggfej csahosaik körében nagy felzúdulást keltett miniszterelnöki megbízottat a Rádió Q szerdai Kelj fel Jancsi című műsorában faggatta Fiala János. Kerényi kijelentette, neki nincs semmi baja azzal, ha a saját neméhez vonzódik valaki, a probléma ott van, hogy ha ezt szemérmetlenül teszi, és mutogatja e vonzódását. Úgy véli kulturálisan az Eurovíziós Dalfesztivál volt egy olyan pont, ami után már a melegek nyomulásával szemben fel kell lépnie a többségnek. Hogy hogyan képzeli el a harcot, azzal kapcsolatban kijelentette: például úgy, hogy ne legyen közpénz az azonos neműek szerelmének reklámozására.

A se nem férfi, se nem nő
A közrendben ez a pont a miniszterelnöki megbízott szerint a melegek házasságának engedélyezése. A természeti törvények szerint – magyarázta – csak a különböző neműek képesek az önreprodukcióra, ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy nem lehet azonos megítélése a hagyományos és a melegházasságoknak.

Arra a kérdésre, hogy kellene-e Orbán Viktornak válaszolnia Kulka János nyílt levelére, Kerényi úgy válaszolt, hogy nincs köze Kulka homoszexualításához, csak a színészi teljeseítményéhez, és sajnálja, hogy belekeveredett ebbe az ügybe.

Kerényi beszélt arról is, hogy csak magánemberként javasolta, és senkivel nem egyeztette, hogy vonjanak el pénzt a Színművészeti Egyetemtől, hogy létrehozzanak egy alternatív színészképzést, például a Ludovikán. Megerősítette, hogy rengeteg kifogása van a mai színházi képzéssel kapcsolatban. A miniszterelnöki megbízott továbbá változatosabb színházi oktatást szeretne, mert a budapesti végzős, egyetemről kikerülő fiatal színészek szerinte túl egyformák.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: hunhir.hu

Apologéta: ajánlom mindenkinek elolvasásra az elmúlt Vasárnapi Prédikációt