"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. július 29., szerda

Szcientológia: VÉGLEG elpusztítják a Drogmentes Maraton támadóit (Eger hős védőinek segítségével)

Legalábbis erről szólt a szerdai (július 1.) előadás. Az persze evidens, hogy aki őket támadja, az általában a drogmegelőzést támadja. Nem egy szokványos "egyház", az biztos. Az még hagyján, hogy nem az a tipikus "fordítsd oda a másik orcádat is" -féle "vallás", de azért az már vicces, hogy úgy gondolkodnak, mint a kommunisták...

Most Eger hőseinek emlékét vették elő

Az "erőszakoljuk meg azokat, akikre büszkék vagyunk" c. pénzszerző sorozat újabb állomásaként most az egri vár védői voltak soron.

Állítólag 300-an voltak a szombati rendezvényen, ahol az egri vár védői esküjének átfogalmazott változatára esküdtek fel a jelenlévők.

Ha ez nem agymosás, akkor semmi sem az. Az egri vár megvédése szerintük egy kategória a jelentéktelen bizniszegyházunk új épületére történő végtelenített tarhálással. A jelenlévők pedig szó nélkül követték a vezéreiket.



A szcientológus eskü szövege (ez a fanatizmus már az ijesztő kategória):



A mai mise témája: hogyan tízszerezd a bevételed és miért nem ér semmit a többi vallás


A szcientológia által kínált spirituális utazás első állomása: a bevételtízszerező előadás és ennek részeként az összes többi vallás és filozófia lefikázása. Ezek a buddhisták évezredek óta hiába pörögnek a működésképtelen "szellemi technikáikkal", a szcientológia meg alig 60 éves,.azt hogy hasít és milyen elismert az eredményessége... Pld. Gautáma Sziddhárta meg tudta tízszerezni a bevételét? Na ugye.

Előadja: egy szakállas, kockás inges, rendszergazda külsejű srác és az édesanyja.

Ha nem abszurd, akkor nem is szcientológia.


Forrás: objektivszcn.blog.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison