"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2016. április 4., hétfő

Sátánimádás Rómában a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén [videóval + képekkel]

„Nagy csodajeleket vitt végbe, még tüzet is bocsátott le az égből az emberek szeme láttára. A föld lakóit megtévesztette a csodajelekkel, amelyeket a vadállat előtt véghezvihetett” [Jel 11,13]

Ma van Gyümölcsoltó Boldog Asszony ünnepe, a tridenti kalendárium szerint. Nem az ünnephez, de Anyánkhoz, a Boldogságos Szent Szűzhöz, illetve Szeplőtelen fogantatásához kapcsolódó poszt a mai.
Isten irgalmazzon nekik
Apologéta
Nem kisebb dolognak, mint Szűz Mária szeplőtelen fogantatása ünnepének meggyalázásának lehettünk a szemtanúi A klíma hisztéria amely a világkormány alatt egyesült új-világot készíti elő – teljes gőzzel folytatódik, nemcsak Párizsban, hanem a Vatikánban is. Bergoglio klíma-„enciklikája” és klíma-nyilatkozatai után 2015. december 8-án, a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén, Forrás: eblog

Nem tudom megérteni azt szellemi vakságot amellyel a vatikáni vezetők hozzájárultak ezen fényjáték megtartásához. Mindez pedig történt a Szeplőtelen fogantatás ünnepén, hogy azok a zarándokok akik éppen ott tartózkodtak megfelelő megalázásban részesülhessenek. A fő felelőse pedig mindezt Fisichella püspök szenzációként mutatja be. Gratulálok.

A december 8-i esemény főszponzora természetesen a világbank volt írta a Vatimecum.com.

A fényjáték kitalálói  „közös házunk megvilágítása” (Illuminating Our Common Home) címet adták az eseménynek, melynek vatikáni felelőse és szóvivője Rino Fisichella kúriai „püspök, az Újevangelizáció Pápai Tanácsának elnöke. Fisichella „püspök” a december 4-i sajtókonferencián a látványosságot „a maga nemében egyedülállónak” nevezte, „azért is, mert először mutatják be ilyen fontos felületeken. Ezek a fényjátékok az irgalmasság, az emberiség, a természetes világ és a klímaváltozás képeit fogják megmutatni”, mondta. (Forrás: eblog)

Állítólagos célja a vetítésnek az volt, hogy így hívják fel a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire. A kérdés csak az, hogy mi köze a Szent Péter bazilikának  vagy épp egy ilyen műsornak “klímaváltozás elleni  harchoz”. Szerintem nem sok. Az itt felhasznált eszközök és az energia, a pénzforrások nem éppen korunk felelőtlen pazarlásáról tanúskodnak?

A kép nyíltan  hirdeti akár a Biblia prófétikus könyvei “…és pogányok tapossák Jeruzsálemet, amíg be nem telik a pogányok ideje” [Lk 21,24], vagyis rituálisan tisztátalanná tették. Amikor ez Jeruzsálemben Kr.u. 135-ben bekövetkezett a béke, beteljesedés, öröm és biztonság, a virágzó szőlőtőke és fügefa jelképei helyett üldözés, nyomorúság, háború és megfélemlítés várt a zsidókra, ahogy ezt a próféták előre megmondták.
Okuljatok a fügefa példáján: amikor már zsendül az ága, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár. Így ti is, amikor mindezt látjátok, vegyétek észre, hogy közel van ő, az ajtó előtt. Bizony, mondom néktek, hogy nem múlik el ez a nemzedék addig, amíg mindez meg nem történik. Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.
[Mk 13,32-35]
Az idők jeleit vegyük hát észre, mert mindezeknek meg kell történnie mielőtt Krisztus második eljövetele bekövetkezne.

A résztvevők között volt egy ismerősöm, aki arról is beszámolt, hogy rengeteg pogányságot idéző képet láthatott, de keresztény szimbólumot  még véletlenül sem.

A fényjáték támogatói között volt a Vulcan Inc., amit Paul G. Allen alapított 1986-ban Seattle-ban, és aminek „a konvencionális gondolkodás leküzdése által elérhető új jövő megalakítása” a célja. Az alapító a társaság internetes honlapja szerint azért választotta közösségének Vulcanus nevét, mert „az a feladata, hogy a világ nagy változásaira alkalmas megoldásokat találjon”. Egy másik támogató, az Okenaos, egy 2007-ben alapított környezetvédelmi alapítvány, mely saját adatai szerint az a feladata, hogy „a különösen a mai generációk által a klíma ellen elkövetett bűnök ellen harcoljon”. A résztvevő szervezetek között van még a San Francisco-i Obscura Digital cég, mely saját szavai szerint „mély tapasztalatokat kínál, melyek megváltoztatják azt a módot, ahogy te a téged körülvevő világot elképzeled”. Az UNO mellett egy csomó világcég is az Obscura vevőihez tartozik, mint például az Apple, Google, Facebook stb. „Az esemény és a szponzoráló szervezetek mögött sötét és fenyegető szimbolika áll, mely bizarr módon áll kapcsolatban az okkult és pogány rítusokkal, a természet-kultúrával és az abortuszokkal és népességkorlátozással történő emberáldozatokkal”, írta Pete Baklinski.“

A fényjáték neve eredetileg „Fiat Lux: Illuminating Our Common Home”. „Legyen világosság”, ez Isten első teremtői aktusa a világ kezdetén. Miközben Jézus Krisztus Egyháza világosságként hirdettetik a világnak, a pogány nevű világi szervezetek faszcináló fény-látványosságukkal szabályosan elsötétítik az egyházat”, utalva Szent Pál apostolnak a korintusiaknak írt második levelére (2 Kor 11,14: „hiszen a sátán is a világosság angyalának tetteti magát”). „Úgy tűnik, mintha a szervezők (szimbolikusan) Isten helyére lépnének, hogy ex novo egy második világot teremtsenek a saját képmásukra”, (részletek Pete Baklinski Lifenews bejegyzéseiből)      Forrás:Üzenet.Blogger

A Ctv a teljes szertartásról megosztott egy videó felvételt, talán a legkifejezőbb az volt, amikor a műsor végén a sötétség  felemészti a szenthelyet.



Talán ennek is azért kellett megvalósulnia, hogy beteljesedjen az írás?

További képek itt érhetőek el

Forrás: petersziklaja.ml

"Bűn nélkül fogantatott Szűz Mária könyörögj érettünk!"

Üdvözlégy Mária malaszttal teljes, az Úr van Teveled.
Áldott vagy Te az asszonyok között,
és áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus,
aki téged Szent Szűz a mennybe felvett.
Asszonyunk Szűz Mária, Istennek Szent anyja,
imádkozzál érettünk bűnösökért
most, és halálunk óráján. Ámen.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison