"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. május 20., kedd

Az osztrák katolikus egyház feje az eurovíziós transzvesztita győzelmének örvendezik

"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog." [Lev 18,22] illetve "A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét."[Róm 1,27]

Örömét fejezte ki az osztrák katolikus egyház feje, hogy a Conchita Wurst művésznéven fellépő osztrák homokos győzött az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. "Örülök, hogy Thomas Neuwirth ilyen nagy sikert aratott Conchita Wurstként" - írta Christoph Schönborn bécsi érsek pénteken szokásos heti glosszájában az egyik legolvasottabb bécsi napilap, a Heute hasábjain.

"Isten sokszínű kertjében nagy a tarkaság. Nem mindenki, aki férfinak született, érzi magát annak, és ez így van a nők körében is. Emberként ugyanúgy megérdemlik a tiszteletet, mint bárki más" - szögezte le az egyik legbefolyásosabbnak tartott európai érsek (Apologéta: az Európai Katolikus Püspöki Konferenciák Tanácsa [CCEE] elnökségének a tagja).

Teljes egyetértésben a magyar kormánnyal
Schönborn szerint a "tolerancia", amelynek jegyében a "szakállas nőként" emlegetett, ferde hajlamaival kérkedő osztrák aberrált fellépett a világ egyik legnagyobb dalfesztiválján, "valós és jelentős téma". "Az olyanok, mint ő, sok gúnynak, trágárságnak és intoleranciának vannak kitéve, márpedig a tolerancia azt jelenti, hogy tiszteletben tartunk másokat akkor is, ha nem osztozunk a meggyőződésében" - írja az egyházi vezető.

Az érsek nyilvánosan örvendezésének adott hangot Neuwirth győzelme fölött akkor is, amikor látogatást tett a bécsi fogadalmi templomban, ahol éppen egy Testiség és szexualitás című kiállítás borzolja a kedélyeket. Schönborn azt mondta, imádkozik azért, hogy Isten áldása kísérje az "oly nagy sikert arató" osztrák énekes életét, és jól gazdálkodjon győzelmével (bizonyára jól fog - kuruc szerk.).

Ausztriában a néppárttal nagykoalícióban kormányzó szociáldemokraták arra akarják felhasználni az eurovíziós győzelmet, hogy megnyerjék a konzervatívokat az azonos nemű "párok" jogainak kiszélesítéséhez.

Frau vagy Herr Ulrike Lunacek [€U képviselő]
Az eurovíziós győzelemtől hátszelet kapva a vállaltan leszbikus Ulrike Lunacek, az osztrák zöldek listavezetője az európai parlamenti választásokon sajtótájékoztatón követelte a "homoszexuális párokat diszkrimináló jogszabályok" felszámolását szerte Európában, s hangoztatta, hogy "ebben a témában a zöldek a leghitelesebbek". Szerinte az eurovíziós szavazás azt mutatja, a társadalom "előrébb jár", mint azt egyes tagországok törvényei feltételezni engedik.

Herr Feymann még a száját is megnyalja
a gondolatra
Werner Faymann osztrák kancellár és Josef Ostermayer kulturális miniszter vasárnap hivatalában fogadja az Eurovíziós Dalfesztiválon győztes 26 éves énekest, aki ezt követően a kancellári hivatal előtti téren, a Ballhausplatzon ad köszönetmondó koncertet rajongóinak.

Forrás: kuruc.info (MTI nyomán)

Apologéta: olyan sokszor volt már szó a blogban a homoszexuálisokról és a homoszexualitásról, hogy már szinte nyilvántarthatatlan. Ráadásul az ember azt hiszi, hogy mindig a gödör alján tartunk, ahonnan már nem lehet lejjebb süllyedni, de mindig jön egy új nap egy új hírrel és meg kell tapasztalni, hogy valaki, vagy valakik mélyítették a gödröt és így még tovább tud süllyedni a világ és benne az erkölcs. Ráadásul a még lejjebb süllyedt erkölcsnek örvendezik a világ és az átlag társadalom. De ezen nincs mit csodálkozni, mert nap mint nap ezt látja normálisnak bemutatva a szennyes média által. A devianciát normálisnak, a bűnt (mint esetünkben) természetesnek, a jót rossznak, a természetest bűnnek. Ráadásul a történelmi tényeket meghazudtolva olyan állításokat fogadtatnak el, ami erősen kétséges, hogy úgy történhetett. De egy józan, gondolkodó katolikusnak át kell látni a szitán és a szemé elé húzott [hazugság] falon, és a kétezer éve adott hit és tanítás szerint kell élnie és tevékenykednie, de nem az ötven éve érvényes értelmezés szerint, hanem aszerint, amit az "...Egy, szent, apostoli és katolikus Anyaszentegyház" tanított 1965-ig. Ugyan is, ahogyan VI. Pál pápa [1972 június 29-én] mondotta: "A Sátán füstje bizonyos repedéseken át behatolt az Egyházba!" De a mai világot látva elmondhatjuk, hogy már nemcsak behatolt, hanem el is borította az a füst.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison


Ajánlott posztok:

  1. Pedofil zaklatások a katolikus Egyházban?
  2. Prédikáció: Szent Család ünnepe
  3. Apró győzelem: Mégsem lehet melegházasság Ausztráliában
  4. Homokosbarát pápa, rohan az egyház a teljes romlásba I. rész
  5. Homokosbarát pápa, rohan az egyház a teljes romlásba II. rész
  6. Rész győzelem a sátán felett
  7. Egy érsek imája és az abortusz
  8. „Ez a pápa tönkreteszi egyházunkat”
  9. „Belföldi gyűlöletkeltő csoport” a keresztény családi társaság
  10. Isten elárulása a cserkészet részéről
  11. A liturgikus "megújulás" gyümölcsei képekben 18. rész - homokos buli egyházilag támogatva
  12. Ki és/vagy mi ellen emeli fel szavát Bergoglio? - A pletykálás bűntény, mert megöli Istent és felebarátunkat
  13. Ferenc pápa: "Nem számít, hogy homokos vagy!"
  14. „Végre szabad” - A homoszexualitás természeténél fogva pornográf és pusztító
  15. Homoszexuális „apák” éveken keresztül szexuális tárgyként használták „fiúkat”
  16. A végső idők - Homoszexuális papi közösség a katolikus egyházban
  17. A brazil katolikus egyház példát mutat: kiközösítették a homoszexualitást népszerűsítő papot
  18. Brazíliában nem hajlandó visszavonulni a homoszexuális barát katolikus pap
  19. A végjáték elkezdődött - Homokos házasság: az igazi cél és az igazi győztes
  20. A végjáték elkezdődött - Sátáni örjöngés Brüsszelben
  21. Homokos házassági huzavona Michigenben
  22. A végső idők - Németország bevezeti a harmadik nemiséget
  23. Ferenc miért ködösít a homoszexualitás témánál?
  24. Bergoglio: "Ha egy bűnös Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem?"
  25. Az amerikai homokosok diadala: az Amerikai Cserkészszövetség fogadja a buzi tagokat