"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. május 12., hétfő

Augiász bűzös istállója Dániában

A nyugati világban zajló eseményekre reagálva gyakran ismételgetjük - felháborodva, dacosan, lemondóan, elkeseredve -, hogy „ennél már nincs lejjebb”. És újból és újból kiderül: igenis van még lejjebb. Az egykori Ausztriát képviselő, meghatározhatatlan nemű Conchita Wurst győzelme az Eurovíziós Dalfesztiválon ismételten emlékezetünkbe idézhette a nyilvánvaló tényt: a keresztény európai civilizáció végérvényesen halott.

Bevándorlás, faji keveredés, az őshonos európai fehér nemzetek rohamos hanyatlása, erkölcsi fertő, a hagyományos keresztény, nemzeti és polgári értékek sárba tiprása, a családok szétesése, a buziság és mindenféle perverzió kultusza – íme, a Gyurcsány által emlegetett Európai Egyesült Államok életének legfőbb jellemzői. Érdemes lenne az euroszkeptikus pártoknak olyan választási plakátokat készíteniük, melyeken a férfiből nővé varázsolt, de szakállas Conchita Wurst ocsmány képe alatt például ez a felirat állna: „az ő Európáját akarod?


Függetlenül attól, hogy ténylegesen ilyen sok szavazatot adtak le a homo sapiens eme különös példányára, vagy pedig előre elrendezett színjáték nyomán diadalmaskodott, az üzenet egyértelmű: Európa a teljes faji, etnikai, nemi keveredés és erkölcsi fertő irányába halad. Egy olyan világ születik, melynek egyenirányított, múltjától, öntudatától, sőt emberi voltától megfosztott, zombi létre kárhoztatott egyedei semmiféle ellenállásra nem képesek többé, és engedelmesen végrehajtják a birodalmat irányító oligarchia parancsait.

Ezt az erkölcsi fertőt akartuk? Ezt az Európát akarjuk?
És mindez a borzalom nem valamiféle elkerülhetetlen történelmi folyamat eredményeképpen szakadt a nyakunkba. A nyugati világot uraló globális elit tudatos birodalomépítő ténykedésének következményeképpen bukott el az európai civilizáció – a kereszténységgel, a polgári világgal, a nemzetállamokkal, és a családdal együtt. A keresztény egyházak súlyos történelmi mulasztása, hogy - az utóbbi évtizedekben legalábbis - nem volt bátorságuk szembeszállni a förtelmes áradattal. De nem vonhatják ki magukat a felelősség alól a hazájukat és népeiket pénzért és hatalomért gátlástalanul eláruló politikusok és az úgynevezett „értelmiségiek” sem (köztük magukat „kereszténydemokratáknak” és „jobboldaliaknak” hazudók), akikhez képest a legutolsó prostituált is egy Földre szállt angyal benyomását kelti.

Itt állunk most ennek az Európának vagy Nyugatnak nevezett ocsmányság kellős közepén, amely ráadásul véres háborúk során még terjeszteni is kívánja „demokratikus értékeit”. A világnak a globális birodalomba még be nem tagolt részein élő népek aligha tehetnek mást, mint hogy sürgősen „karanténba zárják” ezt a rákos daganatként a földgolyón burjánzó, mindent elnyeléssel fenyegető szörnyállamot.

Mi várható a jövőben? Megtörténhet még, hogy Európa népei a 24. órában végre felébrednek, és egy nemzeti-keresztény ébredés során kitakarítják Augiásznak ezt a fél világra kiterjedő, bűzlő istállóját?
Perge Ottó

Forrás: kuruc.info

Apologéta: tényleg ezt az Európai Uniót akarjuk? Ezt az erkölcsi fertőt? Ez az emberi jog? Hogy mindenki úgy hirdeti önmegvalósítását, hogy az isteni rendet lezülleszti a sátánhoz? Mindezt az emberi, liberális szabadságjogok fényében és tobzódásában. Ezért az Európáért ontotta vérét a magyarság ezer éven át védelmezve a kereszténységet? Azért az Európáért, mely nekünk jött és a liberális söpredék velünk üvöltözött az EU Parlamentben, mert a Magyar Alaptörvény (Alkotmány) bevezetőjében megemlítésre kerül Isten?