"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2012. november 20., kedd

Az erkölcsi értékrend teljes hiánya...

Stohl (Buci) András
Teljesen kiakadtak az RTL Klub rajongói a Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázó Vidnyánszky Attila Heti Válasznak adott nyilatkozatán, és követelik, hogy a csatorna vegyen elégtételt a kijelentések miatt - írja a hír24.hu.
A debreceni Csokonai Színház igazgatójaként dolgozó Vidnyánszky Stohl Andrással kapcsolatban fogalmazott meglehetősen keményen: „Nehezen egyeztethető össze, ha egy színész nagy dolgokról beszél, és hitet akar sugározni a Nemzeti színpadán, miközben olyan tévécsatorna alkalmazásában áll, amely nap mint nap bűnök sorozatát követi el a kultúra és az emberi lélek ellen."

A szenny kanálisa
Stohl és a csatorna rajongói kiakadtak a kijelentés miatt, több fórumon zúgolódtak és azt követelik, hogy a csatorna jogi úton vegyen elégtételt Vidnyánszkyn, amiért rossz színben tüntette fel az RTL Klubot.
Stohl rajongói a Hír24-nek elmondták: ha kell, kimennek a Nemzeti Színház elé tüntetni, semmiképpen nem akarnak abba beletörődni, hogy Stohlt elbocsássák csak azért, mert az RTL Klubnál is dolgozik.
A portál megkereste Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját, aki elmondta, érthetetlennek és felháborítónak tartják a színházigazgató kijelentését, úgy érzik, ezzel a az egész országot minősítette és sértette meg. Kolosi elmondása szerint jogászaik vizsgálják, minek minősül Vidnyánszky nyilatkozata.
Forrás www.hír24.hu

Apologéta:
Talán furcsa, hogy egy hétköznapi hírről írok, de a hír tartalma teljes mélységében megmutatja világunk, országunk, társadalmunk teljes erkölcsi válságát, értékítéletének hiányát. A hír lényege, hogy a (Magyar) Nemzeti Színház igazgatói székére pályázatot írtak ki, amit megpályázott a fentebb említett Vidnyánszky Attila is.

Vidnyánszky Attilának a legfőbb bűne, hogy a drága Bucikát és a vizuális kereskedelmi média legalját képviselő RTLKlub nevezetű borzadályt bírálni merészelte. Ráadásul tette ezt egy vidéki "tahóként", osztva az észt a Budapesti liberális aljadéknak. Ez a szemlélet jó látható az Új Színház esetében is.

De kimondatlanul a bűnei között van az, hogy áttételesen bírálni merészelte a buzi, akarom mondani homoszexuális Alföldi Róbertet (vagy inkább Robertát mondjunk?) és Alföldi eddigi koncepcióját.

Kimondta az igazságot és ezért a fejére húzta a liberális átkot és kirekesztést. Az már csak hab lesz a tortán, hogy milyen gyorsan fogják ráhúzni az antiszemitizmus vádját is. Vidnyánszky úr GRATULÁLUNK és ön mellett vagyunk, önnel vagyunk. Vannak helyzetek, amikor ki kell mondani az igazságot még akkor is, ha kiátkoznak értük.

Országunk népességének a teljes erkölcsi hiányát mutatja - pedig egy (Magyar) Nemzeti Színháznak a nevelés is feladata -, hogy az emberek "fellázadnak" kedves szennyüknek a bírálatán, illetve egy olyan - emberileg nulla - személy mellett állnak ki, aki egy drogos, embert gázol, majd utána mindent bevállal - itt egy Alapítványra célzok, akiknél vállalta a Bucika drága, hogy 1-2 éven át előadás sorozatot tart a saját példáján keresztül a drogozás ellen, így csökkentett büntetést kap, aminek csak a felét kell leülnie egy Wellnes börtönben -, majd amikor letöltötte a büntetést (én inkább üdülést mondanék), akkor felszívódik és nem tartja be az írásos megállapodást az Alapítvánnyal, annyira nem, hogy azóta az Alapítvány számára elérhetetlen a Bucika.

Az RTLKlubról meg igazából beszélni sem kell, mert amit művelt a Mónika és Balázs Showban, hogy a ValóVilág szériáról már ne is beszéljünk. De mindezek nemcsak az RTLKlubra vonatkoznak, hanem az összes alátartozó kábel (szenny)csatornára is, meg ugyanez mondható el a TV2 és csatorna kínálatára is. Nem tudom kedves olvasó, hogy tudod-e, de a Pro4 csatornán éjfél után pornófilmeket ad a - magát - családbarátnak nevező csatorna kábel részlege. Igaz e műveletből lesznek a gyermekek, de ezek a filmek csak az erkölcs rombolására jók.