"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2012. december 31., hétfő

A sátán kutyája...

Sátán mentes Boldog Újesztendőt kívánok!

"Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát. Ez a bölcsesség! Akinek van esze, számítsa ki a vadállat számát, hisz emberi szám: hatszázhatvanhat." [Jel 13,16-18]
írta Szent János apostol a Jelenések Könyvében Krisztus után 95 körül Patmosz szigetén...

És lám az apostol látomása Magyarországon 2013-ban beteljesül. Elérkeztünk abba az időszámításba, amikor technikailag megvalósítható és ezt technikailag meg is valósítja a magyar kormány, igaz elsőre csak teszt üzemben, de ez nagyon fontos ahhoz, hogy utána a technológiát teljes biztonsággal át lehessen emelni az emberbe.

Kereszténynek hazudott kormányunk törvényben írta elő, hogy minden kutyába egy mikrochipet (más néven transzpondert) kell ültetni, ami egy rizsszem méretű üvegbe helyezett ún. RFID chip, ami egy 15 számjegyű egyedi azonosítót tartalmaz és sugároz ki, melyet megfelelő készülékkel érzékelni lehet és ezáltal azonosítani az állatot. A behelyezett chipet a beültetés után nem lehet eltávolítani. A sátán csábításának a szokásos módján próbálják eladni az "együgyű népnek", azaz kényelmi és biztonsági "jel"szavak mögé bújtatva: "Ha elveszted a kutyádat, akkor az visszatalálhat hozzád, mert egyedileg azonosítható az eb, és az országos nyilvántartásból lekérdezhető a gazda neve, címe stb..."
Belegondoltál kedves olvasó, hogy amennyiben a kutyás teszt beváltja a tesztüzemben a hozzáfűzött reményeket, akkor csak egy törvény kérdése (lehetőleg kétharmados és az Alaptörvénybe írva, hogy ne lehessen olyan könnyen visszavonni) és kötelezően beléd, gyermekeidbe, szeretteidbe fogják ültetni? Neked is hasonló módon fogják a sátáni előnyöket kecsegtetni: "Nem kell  ezentúl bankkártyával rendelkezned, mert a transzponder egyedi azonosítása azt helyettesíti; nem kell jogosítvánnyal rendelkezned, mert a transzponder egyedi azonosítása azt is helyettesíti; nem kell adó- és TB kártyával rendelkezni, mert a transzponder egyedi azonosítása azt is helyettesíti.  A következőt is hallhatod majd: "Ha elveszted [megszökik] a gyereked, akkor könnyen és gyorsan megtalálható lesz, mert egyedileg azonosítható, és az országos nyilvántartásból lekérdezhető a szülő neve, címe stb..."
Ismereteim szerint az Egyesült Államokban már van rá példa, hogy pl. mulatóhelyekre ilyen beléptetés van és a számlát is így fizetik

Háromszögeléses helymeghatározás
De arra is gondolsz, hogy ez a fajta egyedi azonosítás jobb és pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé az államnak, mert ezt eltávolíthatatlanul, fizikailag is beléd ültetik? A rádiótelefon - főleg a GPS-t tartalmazó - letehető, kikapcsolható, szükség esetén kivehető az akkumulátora [nem tudom, hogy tudod-e kedves olvasó, hogy a rádió telefon a szolgáltató által akkor is lekérdezhető, amikor az "ki van kapcsolva", de inkább csak stand by, ahogyan az angolszászok mondják] és nem tudják hol vagy, de a beléd ültet transzponder minden időben működik és azonosít téged. Csak arra van szükség, hogy az országot felszereljék megfelelő darabszámú RFID érzékelésére és leolvasására alkalmas eszközökkel, és utána nincs menekvés.
Belegondoltál kedves olvasó, hogy ilyen technológia mellet szükségtelenné válik a pénz materiális alapon, mert mindenkor és mindenhol a chipes azonosítással fizetsz. De ha ez így van, akkor aki nem viseli a transzpondert, az nem vásárolhat pl. gyermekének élelmiszert és egyéb a napi élethez szükséges dolgokat.
A kérdés annyi: Valóban ezt szeretnéd?
Ha nem, akkor, akkor tagadd meg a kutyába a beültetést, hogy utána beléd se akarják majd beültetni.
Én biztosan ezt fogom tenni, vállalva a herce-hurcát és viadalt a hatalommal.
Én a vallási meggyőződésemre fogok hivatkozni, ami állampolgári alapjog és az állam nem "ugathat" bele, hogy stílszerűen fogalmazzak.
Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison