"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2015. január 25., vasárnap

Új év, szép új világ - Csak erős idegzetűeknek

A mai poszt esetében annak örülnék, ha minél kevesebben olvasnák a benne foglaltak miatt, de tudom, hogy ez nem így lesz. Az ember azt hinné, hogy ilyen nem lehetséges, de a sátán mindent elér, amit akar, ha megfelelően gyenge akaratú emberrel találkozunk. Mai posztunkban ezt fogjuk megmutatni. Eddig csak a homoszexuálisokkal és pedofilokkal foglalkoztunk, de úgy látszik most már foglalkozni foglalkozni fogunk a zoofilekkel és nekrofilekkel is.


A mai és a tegnap előtti hír két dolgot mutat meg nekünk a világ állapotáról. Az egyik a normális személyes kapcsolatok kialakításának a fontosságát, illetve azt, hogy világunkban nem igazán lehet személyes és tartós kapcsolatokat kialakítani, leginkább férfiak és nők között. Ezért menekülnek - meglátásom szerint - az emberek a virtuális valóságba és "Social Network"be, mert ott a kapcsolatok kialakítása azonnali eredményeket adhat és nem személyes. Kvázi minden következmény nélkül lehet megszakítani, a problémákat nem kell megoldani, egyszerűen megszakítom. A kérdés másik oldala az, mivel nincsenek személyes kapcsolatok, nincsenek társak [férfi és nő vonatkozásában], nincs kire számítson, az ember, ha gondja van, bajba kerül, nincs kivel megbeszélje a problémáit. Pedig az Isten (többek között) ezért teremtette az embert és a nőt.
Apologéta

Homokosok elfogadtatva, pedofilok és zoofilek folyamatban, de itt az új tolerálni való: a hullaszex

A vád szerint rengeteg emberi maradvánnyal folytatott szexuális viszonyt egy 37 éves svéd nő, aki nekrofília fétisben szenved. Csókolózott, nyalogatta a maradványokat és szexuális aktussal is próbálkozott Helena Ludvigsson, aki az otthonában koponyával, száz különböző csonttal és gerincekkel élt együtt.


A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető életmódot folytató nő nekrofília fétisben szenved, azaz szexuálisan vonzódik az emberi holttestekhez és csontvázakhoz. Állítólag a rendőrség egy CD-t is talált a házkutatás során, amelynek címe a „My Necrophilia” volt, valamint „első tapasztalatok” címmel felvételeket és képeket, amelyeken csókolózik a koponyával a vádlott. A délnyugat Svédországban élő nőt még decemberben helyezték vád alá, de ő továbbra is tagadja a vádakat, és azzal védekezik, hogy csak gyűjtötte az emberi maradványokat, mert azok történelmileg nagyon nagy jelentőséggel bírnak. Ám a nő ellen szól egy internetes fórumon megjelent kommentár, amelyben azt írta, hogy számára a saját erkölcsei szabják meg a határokat. Felkészült a büntetésre, ugyanis szerinte megérte a kaland, mert olyan férfit akar, mint a csontváz. Vele megtalálja a szexuális boldogságot.


A hatóság fényképeket is talált a hullaházból, amelyeket a vádlott elrejtett a lakásában. Később előkerült egy fúró és hullazsák is, ám arra nem találtak bizonyítékot a rendőrök, hogy a sírból valóban a nő ásta volna ki a holttesteket. A vádlott azt beismerte, hogy az eszközök a sajátjai, de tagadja, hogy bármi törvénybe ütközőt tett volna, s az interneten talált képeken sem ő szerepel, csak rá akarják fogni a világhálón. Amennyiben a bíróság bűnösnek mondja ki a svéd nőt, akkor is csak két év börtönbüntetés vár rá.

Forrás: kuruc.info

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Zoofilia: állatokkal közösülés, állatokkal történő szexuális tevékenység
Nekrofilia: halottakkal közösülés, halottakkal történő szexuális tevékenység