"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 2., szerda

Homoszexuális mesekönyvek

Elkezdődött! Elkezdődött gyermekeink agymosása. Elkezdődött a deviáns, beteges magatartásformára nevelés. A gyermek lehető legfogékonyabb korában, amikor még a mesékből tanulja mi a JÓ és mi a ROSSZ. Mostantól a beteges kéjencség IS jó lesz, mert hát a mesekönyvben pozitív szereplőként jelent meg a buzi királyfi és a leszbikus királylány. A terrorszervezetként [lásd ajánlott olvasmányunkat] nyilvántartott amerikai AFA [American Family Association] felemelte szavát, de előre borítékolható, hogy nem fogják mindezt visszavonni, mert úgymond lesz rá igény, azt pedig ki kell elégíteni. Főleg, ha pénz SOK PÉNZ van benne, mert hát lássuk be, hogy a gyermek mesekönyvek nem az olcsó kategóriába tartoznak, és még azt is hozzá tehetjük, hogy a boltban a polc előtt álló és követelőző gyereknek ki tud ellentmondani, mert olyan gyönyörű a mesekönyvön az illusztráció fedőlapi kép.
Apologéta
Tanulságul álljon itt a hír:

Megtörték a homofób meséskönyvek egyeduralmát:
itt a két buzi királyfi és a leszbikus királylány története!

Egy beteg lelkű kaliforniai professzort, Jeffrey A. Milest nagyon zavarta, hogy a tündérmesék mindig úgy végződnek, hogy a királyfi elnyeri méltó jutalmát, a királylányt, ezért megírta a The Princes and the Treasure (A hercegek és a kincs) című "gyerekkönyvet". Két királyfi próbálja benne megmenteni a világszép királykisasszonyt (aki mellesleg leszbikus), ám közös kalandjaik során "egymásba szeretnek". A normálisabb amerikai szülők persze tiltakoznak a gyermekek buzivá "nevelését" célzó aljas merénylet ellen.

A könyv a közkönyvtárakból is kikölcsönözhető, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül az amerikai nonprofit keresztény szervezet, az American Family Association (AFA) sem.

A szervezet képviselője a Christian Post nevű újságnak nyilatkozott, nyilatkozatában pedig kifejtette, hogy a könyv lapjain látottak nagyon erős hatással lehetnek a fiatalok lelkére. Szerintük egyetlen felelősen gondolkodó könyvtárnak sem volna szabad kitenni a polcra egy ilyen olvasmányt, és egy felelősen gondolkodó iskola sem vehetné be a tananyagba. A könyvtárak nem tudnak minden megjelenő könyvből saját példányt tartani, dönthetnek úgy, hogy bizonyos könyveket nem vesznek fel a gyűjteményükbe, és az egyesület szerint azzal sincs semmi baj, ha a szülő kéri a könyvtárat, hogy ne tartson olvasópéldányt a nemkívánatos kötetből. A keresztény szülők nem csak a saját gyerekeik erkölcseit akarják megvédeni, de a többi gyerek kezéből is ki szeretnék venni az efféle beteges könyveket.


Az AFA szerint ha egy szülő ezt a könyvet szeretné a gyerekének, akkor menjen fel az Amazonra, és vásárolja meg a saját pénzén, ne pedig az adófizetők pénzét költsék ilyesmire.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: kuruc.info (Bookpatrol - Könyves blog nyomán)

Ajánlott olvasmány: