"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 4., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 48. rész - Bergoglio kéz a kézben sétál a homokos papjával

Idén március 21-én Ferenc meglátogatta a római Szent György plébániát és kéz a kézben sétált  fráter Luigi Ciotti plébánossal. Hivatalos láogatáson volt a maffia áldozatainak emlékére rendezett tanácskozáson, ahol imádkoztak és beszédeket mondtak az áldozatok emlékére. Luigi Ciotti az alapítója a Liberanak, melyet a szervezett alvilág, a maffia áldozatainak sérelmének kezelésére alapítottak.



Ugyanakkor Ciotti kiemelt támogatója a homoszexuálisok és egyéb más társadalmi bajokat okozoknak, mint például partnere a kommunistáknak, és az ő nagy mentora volt a 10 hónapja elhunyt nagy barátja fráter Ansrea Gallo. Mellesleg Ciotti méltatta őt a temetési misén és szabadon nyilvánult meg a homoszexuálisok és kommunisták irányába.

Ezek fényében Bergoglio 'szeretetének' két jelzés értékű vonatkozása van: egyrészt mutatja , hogy ellentmond a maffiának, másrészt mutatja az egyház elégedettségét a homoszexuálisok és kommunisták irányába és "egyházi jóváhagyását"


Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: traditioninaction.org

Apologéta: kommentárként nem sokat lehet fűzni a mai képekhez és történésekhez, ajánlom mindenkinek elolvasásra a 2. és 3. Ajánlott olvasmányomat.

Ajánlott olvasmány:

  1. Eretnek pápa? Bergoglio a nyilvánosság elé lépett az RFID chip beültetés támogatásával