"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. április 10., csütörtök

A "Történelmi 'keresztény' Egyház" és a gyűlölet [videoval]

Eddig nem igen foglalkoztunk ebben a blogban a történelmi [keresztény] egyház rangjára emelt Hit Gyülekezetével. Most jött el a pillanat, amikor be kell őket is mutatni, mert kereszténynek hazudják magukat. El vannak tévedve, pontosabban tévesztve, mert az Ószövetségben élnek, mintha nem lett volna megváltás, Urunk Jézus Krisztus nem vitte volna fel a keresztfára a bűneinket és nem kötött volna az egész emberiséggel ÚJSZÖVETSÉGET.

A tévedésnek, pontosabban a megtévesztésnek nagy ára van. Ugyanis Jézus a szeretetet hozta el és adta át az embereknek. Viszont ezek a téveszmés szektások a hamis tanítójukat követve a gyűlölet útját járnak.

A lentebbi felvétel leírt szövege a következő:
(...) „Ha legyőzte a poklot, ha legyőzte a halált, legyőzte a sátánt, akkor hogy ne győzné le azokat a gonosz sátáni erőket, ami a Hatvannégy Vármegyét irányítja, ami a Jobbiknak a képviselőit, ami a Gyöngyösi Mártonban van. De én nem tudom őket csak természetesen embernek látni. Ők is szellemi emberek, de az ő szellemi forrásuk nem az Isten, hanem az Istennek az ellensége. Mert ha az Istentől származna az ő szellemi erejük, akkor szeretnék Izraelt, áldanák Izraelt, még áldanák Ábrahámnak a magját, áldanák a Bibliát és nem az Adolf Hitlernek a Mein Kampf-ja könyvét tanulmányoznák és népszerűsítenék. Hanem ugyanazt tennék, amit mi. Ezt a könyvet népszerűsítenék mert ez származik Izrael Istenétől. (felmutatja a „Bibliát”). Áldd meg kérlek, add, meg hogy Istennek a szelleme fölszabaduljon rajtuk és a Szentléleknek az ereje olyan erős legyen a Kossuth téren, hogy behatoljon a parlamenti gyűlés termébe és ott maradandó változást eredményezzen a képviselőkben. Kérlek Téged, hogy áldd meg a felszólalókat és add meg, Atyám, a Názáreti Jézus hatalmas nevében, hogy a rendezvény eredeti célja meg tudjon maradéktalanul valósulni és egységesen, nem csak kiállás legyen a neonáci eszmékkel szemben, hanem tettre készen menjenek el a tüntetésen részt vevők a maguk helyére, hogy utána országos méretű ellenállás alakuljon ki a Jobbikkal szemben, a neonáci eszmékkel szemben, antiszemitizmussal szemben és olyan nemzetet támasszál Uram, mely a jövőben virágozni fog politikai, gazdaságiba egyaránt, jog fog uralkodni az embereken, a kapcsolatok normálisak lesznek és a gyűlölködő emberek pedig meg fognak szégyenülni. Szégyenítsd meg a mai napon uram Gyöngyösi Mártont, szégyenítsd meg Novák Elődöt, szégyenítsd meg az átkozókat, szégyenítsd meg a (…) Uram, kérlek téged, a Názáreti Jézus nevében harcoljál ezek ellen a gonosz emberek ellen, pereljél velük ragadjál ellenük kopját, lándzsát ahogy a 35. zsoltár mondja és vezesd, Uram, a te népedet és vezesd a jó szándékú embereket győzelemre a gonosz és rossz fölött a mi Urunk, Jézus nevében! Ámen.” (...)

(...) ”Ezért ne mondjunk le városainkról, településeinkről és különösen ne mondjunk le a magyar Parlamentről, Budapestről. Mert a magyar Parlament nem az ördögé, tudjuk, hogy nagyon szeretné megszerezni, hanem foglaljuk le az Úr nevében, hogy oda tisztességes, becsületes, emberbarát és istenszerető emberek tudjanak bekerülni. (heves taps!) Ne legyen a jövőben hely a magyar Parlamentben olyan embereknek, akiknek más tevékenysége nincsen, mint az, hogy emberek közötti kapcsolatokat megrontsák, egymást szembe fordítsák, gyűlöletet keltsenek egymás lelkében, egymással szemben, valamint gyilkosokat akarnak, gyilkosokat akarnak ezekből kiképezni. Nem kell ez a gyilkos, tömeggyilkosokat termelő halálgyár!” (...)


(...) ”És jöjj csodatévő Isten, valóban tedd ezt a napot a csodák napjává és gyújts nagy égő reménységet, világosságot azoknak az embertársainknak a szívében, akiket az elmúlt években ezek a gonosz emberek megfélemlítettek. Uram, bátorítsd fel a zsidó barátainkat, a zsidó közösségekhez tartozó embereket, hogy bátran álljanak ki, félelem nélkül, hogy küzdjenek, harcoljanak velünk együtt uram a szabadságért, a félelem nélküli életért, a normális életért. Kérlek tégedet az Úr Jézus hatalmas nevében, rombold le a Jobbiknak a társadalmi támogatottságát, űzd ki őket a Parlamentből, oszlasd fel őket Uram! (...)

(...) ”Sajnos gyakran a gonoszságot pozitív szavakkal próbálják az emberek leplezni az embertársaik előtt, hogy félrevezessék őket. Így van ez a Jobbikkal. Az elmúlt időszakban, illetve hétfőn is lelepleződött, hogy ez nem a Jobbik, hanem legrosszabbik. Űzni akarják a zsidókat ők is, mint az egyiptomiak. Űzni akarják a romákat, űzni akarják a hiteseket, és erre gonosz terveket szőnek, bosszújukat akarják kitölteni és közben látjuk, tudjuk nagyon jól, hogy erőszakos cselekményekre is készülgetnek, nem éppen ma, de egyébként meg működtetnek kiképző táborokat.” (...)

Forrás:hunhir.hu