"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. április 22., kedd

A sátánista [hazugság atyja] rend gyerekvédelmi kampánya

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." [Jn 8,44]
A sátánisták is követelik a jogot az iskolai imádsághoz, feltéve, hogy a gyerekek az ördöghöz intézik azt. A new yorki Satanic Temple sátánista rend saját elmondása szerint azért harcol, hogy a gyerekek erőszakmentes környezetben tanulhassanak az iskolában. Néhány napja kiadott nyilatkozatukban leírják, hogy május 15-ét a „Védd a Gyerekeket” napjává akarják nyilvánítani, aminek célja, hogy véget vessenek az állami iskolák fizikai és mentális visszaéléseinek.

Miután egy gyerek regisztrál a Sátáni Templom gyerekvédelmi honlapján, a „Templom tájékoztatja az érintett iskola vezetőségét a rend számára rendkívül fontos hittételről, ami elítél minden fizikai és pszichológiai bántalmat, beleértve a testi fenyítést, a fizikai korlátokat vagy elkülönítő szobákat, mint a fegyelmezés eszközeit,” áll a rend sajtónyilatkozatában.

A „Védd a Gyerekeket” projekt weboldalán a regisztrálás mellett döntőknek meg kell adniuk nevüket, email címüket és iskolájuk nevét, hogy segítséget kaphassanak a Sátáni Templomtól. A szervezet azt mondja, hogy a regisztráció nem jelent automatikus templomi tagságot és bármilyen felekezet tagjai számára nyitva áll.
"A Sátáni Templom egyik alapvető tana az egyén szuverenitása valamint testének és elméjének sérthetetlensége,” (Apologéta: 'valósítsd meg önmagad!', ne foglalkozz Istnnel, teremtőddel, létben tartóddal és a végső ítélővel.) mondja Lucien Greaves, a Templom szóvivője. „Megütni egy gyereket vagy büntetésként elkülöníteni teljes mértékben ellenkezik hitünkkel.”
Az Education Week cikke szerint az Egyesült Államokban nincs törvény a testi fenyítés ellen és ez 19 államban legális. A Sátáni Templom sajtónyilatkozata az amerikai oktatásügyi hatóság statisztikáira hivatkozva azt írja, hogy évente 200.000 diák részesült fizikai fenyítésben az iskolában.

A Védd a Gyerekeket weboldal az iskolai fizikai és pszichológiai bántalmazással kapcsolatos információkat, egy Gyakran Feltett Kérdések szekciót valamint egy „Sátánista foglalkoztató füzetet” tartalmaz.
Azt akarjuk, hogy a gyerekek tudják, megengedett számukra, hogy Sátánhoz imádkozzanak az iskolában, valamint, hogy bizonyos szabályok betartása mellett megoszthatják hitüket másokkal,” mondta a szóvivő.
A Védd a Gyerekeket weboldalról letölthető sátánista foglalkoztató füzet első oldala
A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja.” – [Jn 8,44]

Forrás: idokjelei.hu

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison